Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 17.6.


innokas
 Share

Recommended Posts

Vuoden eka pitkis..ei vauhti ihan nolla ollut, koska ohitin sorsaemon ja sen kolmen poikasta (aamukävelyllä nekin). Ohittaessani sorsaemo sanoi "kvaak" ja vastasin siihen "kvaak"...Kvaak lienee "huomenta".

GPS-mokkula vähän tilttaili (ei löytänyt aina satellitteja), mutta antoi matkaksi 21.1 km (jotenkin tuttu lukema, mistä lie kummittelee?), aikaa meni 2:19 h ja syke avg 143.

Link to comment
Share on other sites

62mins, 10,5kms, av hr 138, max hr 152, pace avg 05:51, 792 kcals

+20 astetta, pilvistä. Päällä Nike sortsit ja ST maraton-paita, jalassa Puma Tenokset. Juoksin Meilahden pururataa 5x ympäri. Vasen jalka tuntui vähän jäykältä, mutta sopeutui juoksurytmiin. Juoksu tuntui taas hyvältä, sykkeet hieman korkeammat keskivauhtiin verrattuna. Vasen tossu tuntui "vahingoittuneelta" - onkohan tällä tekemistä myös jalan kipeytymisen kanssa..Juoksun jälkeen oli tosi loistava olo. Tätä kroppani on kaivannut koko viikon, eikä mitään turruttavaa lepoa...No ehkä sekin oli hyväksi. Tästä alkoi harjoittelua sitten HCM:lle. 2-3 viikkoa vedän rennosti, lyhyempää ja pidempää PK:ta. VK:t otan kehiin tuossa heinäkuun puolella. Kai tämä ratkaisu on ihan fiksu elokuun puolivälin maraa (HCM) ajatellen?:Bolt:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy