Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 15.6.


Vesseli
 Share

Recommended Posts

Viimeinen pitkä lenkki (ennen Mikkelin maratonia) juostu. 21.7km. Lämpötila näytti 9 astetta, kun läksin ja aurinkokin pilkotteli pilvien lomasta. Päätin siis pukeutua trikoisiin ja lyhythihaiseen paitaan. Pari kilometriä köpöteltyäni, alkoi mukava, piiskaava vesisade, joka kasteli välittömästi vaatekertani läpimäräksi. Samantien alkoi käsivarsia palella ja mietin, että tästähän tulikin sitten luonteenkasvatuslenkki. Enkä antanut periksi. Sen juoksin, minkä olin päättänyt ja yritin uskotella itselleni, että tämä on parempi keli kuin helle. En tiedä, kumman kelin tilais sitten martatonpäiväksi, ei tuo äskeinenkään mukavaa ollut:) Vieläkin paleltaa.

Link to comment
Share on other sites

Kesäloman kunniaksi päätin juosta töistä kotiin ja kun eilen jäi pitkälenkki tekemättä, piti se juosta tänään. Fiksuna en vaan tajunnut harjoitella aikaisemmin pidempää lenkkiä repun kanssa... Eihän siitä mitään tullut ja onneksi Jussi tuli fillarilla paloheinän majalle -kuitenkin 5,6 km:n tuon repun kanssa raahuistin. Sen jälkeen meno tuntui ihanan kevyeltä. Toinen hyvä puoli oli se, että keskisyke oli minulle harvinaisen alhainen.

15 km ajassa 2.08,27, keskisyke 150 ja kaloreita kului 994

Link to comment
Share on other sites

45min. PK.

Juoksu kulki aivan älyttömän hyvin!! Tuntui että sai juosta jo ihan reipasta vauhtia että sykkeen sai pysymään edes tossa pk lenkin alarajalla. Eilen sama juttu! Fiilis ihan katossa ja muutenkin on niin paljon nyt inspiraatiota tohon juoksemiseen tullu että ihanalta se suorastaan tuntuu! Juoksunautintoa parhaimmillaan kun nauttii joka sekunnista ja askeleesta. Ilmakin oli mitä mainioin juoksemiseen!

Avg hr 131

Max hr 156*

5.40km

*Kumma juttu vaan tossa sykkeessä tapahtui. Katsoin mittaria ja se näytti jotain 125. Jatkoin samaa vauhtia ja sitten mittari alkoi piippaamaan että syke on liian korkea. Katsoin mittaria ja se näytti 156!! Tuijotin lukua ihmeissäni ja kokeilin sykettä kaulalta ja se vastasi mittarin sykkivää sydäntä. Luku oli pari sekuntia ton 156 ja sitten pomppasi taas suoraan siihen johonkin 125 kohille. En tuntenut tosiaan mitään rinnassa että olisi syke noussut niin korkealle. Lähellä ei kuitenkaan pitäisi olla mitään joka vaikuttaisi tohon sykkeenmittaukseen. Kai se oli silti joku mittarin häiriö, se toistui kaksi kertaa tällä lenkillä aika peräkkäin ja eilenkin pari kertaa.

Link to comment
Share on other sites

Kaksiosainen pyörälenkki, jossa käväsin keskustassa Intersportissa vähän tossuja kattelemassa lähinnä tällä kertaa LI:lle. Tuli vähän menomatkalla poukkoiltua, ja siitä tuli hiukan ylimääräistä matkaa. Jonkinverran mittailin tuossa matkoja, mutta menomatkan etenkin Oulunkylän jälkeiset poukkoilut teetättivät noin 2 kilsaa ylimääräistä. Kiersin Pasilan työmaan, ja kiersin vaan turhan kaukaa. Paluumatkalla jo mentiinkin selkeesti suorempaan, joten siitä tullee kilometrin verran vähemmän matkaa. Brooks Vaporit sitten jäi matkaan, tosin LI:lle. Itse nappasin rautatientorilta vielä munahampurilaisen, jotta jaksaa polkea takas. Hiukan lopussa painoi tuo ateria. Matkat eivät ole täysin oikeat, mutta ei pitäisi heittää montaa sataa metriä.

1. 23 km / 1:19 / avg. 111 / n. 3:26 min/km

2. 22 km/ 1:14 / avg. 127 / n. 3:22 min/km (korkea keskisyke johtuu paljolti siitä, että otti jossain vaiheessa ilkeesti häiriötä ja näytti 229 sykettä)

Total n. 45 km / 2:33 / avg. 119 / n. 3:24 min/km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy