Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hämeenlinna kaupunkimaraton


Recommended Posts

  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tarkoitus olisi lähteä Hämeenlinnaan puolikkaalle. Mä olen myös ekasta kerrasta lähtien pitänyt tästä juoksusta ja nyt on vuorossa viides puolikas Hämeenlinnassa. Oma ennätys on juostu täällä viime kesänä ja nyt olis vakaa aikomus lähteä siitä hieman parantamaan. Saas nähdä kuinka käy, kun alkukesän kisat eivät ole sujuneet läheskään toivotulla tavalla.

Reitti on tosiaan suurimmaksi osaksi tasainen ja siten melko nopea, mutta ajankohdasta johtuen usein on ollut melkoisen lämmin sää. Huoltopisteitä on neljä kierrosta kohden, joten puolikkaalla yhteensä 6 ja maralla 12.

Link to comment
Share on other sites

Puolikkaalle minäkin.

Paljonkos pitäisi puolikkaalla pyristellä jotta maratonilla (HCM) menisi

c) 3.15-3.30

Viimekesäisen tilanteen mukaan 1.37 Hämeenlinnassa takasi maran tuohon haarukkaan. :but: minä juoksenkin pelkästään pitkää hidasta lenkkiä, eli lyhyiden matkojen vauhdit omalla kohdallani nyt ovat mitä ovat.

Link to comment
Share on other sites

Oon myös tulossa Hämeenlinnaan mukaan. Tulee varmaan tutustuttua hyvin huoltopisteiden antimiin kun edellisenä päivänä on Pietarsaaressa maraton. Täytyy yrittää keskittyä tankkaukseen erityisen hyvin. Rennosti n. 4 tuntiin ois tarkoitus juosta. Toivotaan sopivaa ilmaa, eli ei yli 20 astetta lämpöä. Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy