Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Reitti 2000?


Mars
 Share

Recommended Posts

Kuinkakohan pitkä mahtaa olla Reitti 2000:lla sen kierroksen osuus, siis vaikkapa Pirttimäki-Pirttimäki? Jos jonain duunipäivänä pidentäisin kotimatkaa.

Ja kuinka helppoa siellä on fillaroida hybridillä? Joidenkin netistä löytyvien tarinoiden mukaan reitille osuisi myös pyörän kantamista edellyttäviä pätkiä. Kuinkakohan helppoa näiden ohittaminen olisi? Eksymättä?

Link to comment
Share on other sites

Olen pariin otteeseen fillaroinut reitti2000:n maastopyörällä, reitillä tosiaan on joitakin (suht pitkiäkin mikäli oikein muistan) pätkiä, joissa vaaditaan sekä raskaamman luokan maasturia että ajotaitoja, ts. menee kävelyksi. Osan niistä pystyy kyllä kiertämään, mutta suunnittelua ja karttaa homma vaatii jos ei seutuja tunne. Pääosinhan reitti on kuitenkin ihan ajettavaa myös hybridillä, mutta aikaa kannattaa varata ja turha kuvitella ajelevansa millään 20km/h- keskarilla koko reittiä. Kannattaa myös ottaa huomioon että sateiden jälkeen reitti voi olla paikoin tosi huonossa kunnossa. Mutta hauskaa siellä on ajella, kunhan varaa aikaa ja asennoituu oikein:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy