Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ponnejärvi stop


226
 Share

Recommended Posts

Ikävä kyllä elokuulle suunniteltu 24 h juoksuni jää toteutumatta. Jatkosta en tiedä. Kantapää yhä kipeytyy kävellessä, joten juoksua ei kannata edes yrittää, jotta pääsisi vammasta pysyvästi eroon.

Onhan näitä vuosia vielä tulevaisuudessakin, ja ainakin vähimmäistavoitteena tulevaisuudessa extremeurheilussani on Jorma Ollilan suoritukseen yltäminen, eli pystyn olemaan 100 C asteisessa saunassa.

Link to comment
Share on other sites

Hmh... Harmillista (joskin joskus lähes pakollista?).

Toivotanpa Sinulle täydellistä toipumista ja muita iloja elämään.

Itselläni on kinttu ihan vauhtikunnossa, ja olenkin voinut aloitella

maastoharjoittelua juoksureppuilua varten ihan toiveideni mukaisesti.

Onhan tämä nyt minulla vähän niin kuin tämän kesän "teema", kun on

tullut samoja juttuja junnailtua aika kauan...

...Joten hyvää mieltä vaan sinnekin - jos se suostuu näin välittymään.

Link to comment
Share on other sites

Ikävä kyllä elokuulle suunniteltu 24 h juoksuni jää toteutumatta.

Harmillista. Toivottavasti vaihtoehtosuunnitelmasi B tai C toteutuu, niin pääset myöhemmin SE-murskajaisiin. Joulukuussa Espoo voisi olla olosuhteiltaan tasalaatuisempi kuin paikka X. Mondon soveltuvuutta "uimaritaustaisen triathlonistin räpylään" en tiedä. Mitä mieltä itse olet?

Link to comment
Share on other sites

No voi. Oma plantarfaskiittini oli välillä pahempi kävellessä (varsinkin jos oli huonot kengät) kuin juostessa. Oletko edes kokeillut juosta? Oma kokemukseni myös oli, että eipä se lepäilyllä oikein miksikään muuttunut. Aika paransi. Sitä odotellessa juoksua sen verran kuin pystyi. Vamman taso ja laatu lienee kuitenkin yksilöllinen, joten tiedät varmasti itse parhaiten mitä voit tai et voi tehdä.

Vamman akuutissa vaiheessa iskee helposti masennus ja tunne siitä, että juoksut voi olla juostu. Niinpä vaan niistä on aina tähän mennessä toivuttu ja aina entistä parempaan kuntoon. Samaa uskon ja toivon myös 226:n kohdalla, eli näemme kestävyyskoneen vielä tositoimissa!

Link to comment
Share on other sites

Kaksi kertaa kävin toisella viikolla juoksua kokeilemassa. Ensimmäisellä kerralla kävelin 1,5 km päästä takaisin kotiin ja toisella kerralla keskeytin 3,5 km kohdalla. Sen jälkeen en ole kokeillut, eli en kahteen viikkoon. Voihan se tosiaan olla niinkin, että kävely on yhtä pahaa kuin juoksu, eikä se tästä enää lepäämällä parane. Ajattelin kokeilla juoksua vielä tällä viikolla, mutta ainakin akilesjännetulehduksen kanssa opin aikoinaan sen, että kerran viikkoon kokeileminen on tyhmintä mitä voi tehdä. Näin vamma ei parane, eikä kunto kohene. Nyt on kyseessä eri vamma, joka ei näköjään levollakaan parane.

Nämä räpylät tuskin kestää Mondoa sen paremmin kuin asfalttiakaan, sen takia olisin juossut 24 h jossain sellaisessa paikassa, josta vaan masokisti unelmoi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy