Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 12.6


peter
 Share

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pyöräilin kylälle työjuttujen takia, n.10km, 34min. avg hr 152.

Sit menin salille, 4x20 toistoa, 1h 30min. :weightlifter:

Sitten pyörällä takaisin kotiin, n.10km, 32min. avg hr 154.

Ihan kiva yhdistelmätreeni. Huomenna varmaan vaan palauttavaa kun pyörällä tulee aina mentyä vähän liian kovaa.. :tongue0014:

Link to comment
Share on other sites

6,3 km, 114, 0:49:40, 7:53 min/km, 62 max%

Metsälenkki. Piti minunkin nyt kokeilla, kun monet hehkuttaa metsässä juoksemisen hienoutta ja koukuttavuutta. Viime vuonna kokeilin karran. En ihmettelisi vaikka tämä jäisi tämän vuoden ainoaksi. Kivien ja juurakoiden kiertely ei nyt vaan jotenkin saa minua lumoihinsa.

Link to comment
Share on other sites

PK palauttava 0:36 - 5,2 km (6:57/km) - avg 134, max 144

Hölkkä/kävelypalauttelua. Jalat eivät ole koskaan palautuneet näin nopeasti, reisien jäykkyys on jo käytännössä kadonnut, eikä edes portaiden laskeutuminen tuota ongelmia. Hieman väsyneet koivet toki vielä ovat. Enemmän rasituksen jälkiä oli hengityspuolella, jopa noilla sykkeillä tuntui olevan vaikeata vetää ilmaa keuhkoihin. Mutta kokonaisuudessaan vaikuttaa aika hyvältä...

Link to comment
Share on other sites

20km PK (5:07/157)

Hyötyliikuntalenkki töistä kotiin. PK-vauhdit ovat nousseet pitkilläkin tuohon 5min +/- 10s per kilsa. Sykkeet on koko matkan tasaisesti tuossa 10 pykälää alle aerobisen kynnyksen, ja tuntuu kevyeltä, joten ei oikein hitaampaakaan fiilispohjalta osaa juosta. Ehkä tämä on jotenkin ohimenevän helppoa tällä hetkellä. Tänään oli keskisyke 2km kohdalla 156 ja lopussa 157, joten syke ei edes nouse tuollaisellakaan matkalla. Kokonaisen tavoitevauhti on asetettu ensi kesälle loppuaikaan 3:30 tähtäävään 5min/km, joten pitäisikö tässä alkaa väkisin rauhoittelemaan noita vauhteja?

Link to comment
Share on other sites

Aamulenkki 8km 4.57/132

Illalla 3km + 15km 3.39/165 + 2km

Illalla tuli painettua vähän tarkoitettua (3.45/km) kovempaa, mutta annoin mennä kun tuntui niin hyvältä ja helpolta. Kunto tuntuisi olevan nousussa Hampurin jälkeisen dipin jälkeen, mutta sitähän on turha pohtia ennen kuin seuraavan kisan tulos tulee pöytään.

Tämä viikko kovaa ja ensi viikko vielä kovempaa, sitten 6pv keventely ennen Mikkelin puolimaraa.

Link to comment
Share on other sites

11,4 km vauhtileikittelyä 4:31/km HRave 139. Alkuun 10 min avg 120-130 sitten isommat mäet reippaan ryhdikkäästi pitkällä askeleella hyvällä saatolla gasellimasta askelta tavoitellen, muuten palauttavaa joskaan ei aivan löysää juoksua. Keräilin mäkiä laajavuori-kortemäki-kypärämäki sektorilla mm.Vesangantien nousu Laajavuorentien risteykseestä lähtien keihäsmiehenkadun kiertoliittymään asti (pani puuskuttaman). Lopussa vetelin reippaammin 10 min ja testasin etukäteen mitatun 1 km pätkän aikaan 3:50 keskisykkeellä 158 (lopussa 164). Sitten vähän löysää päälle.

Suihkun ja iltapalan jälkeen venyttelyä 15 min

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy