Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kuopio Triathlon


jupis
 Share

Recommended Posts

Kuopio Triathlonin 20-22.7 kisakartat ovat ilmestyneet järjestäjien sivuille.

Kisakeskus on siirtynyt Väinölänniemen päähän stadionille. Tapahtuma on tällä kertaa normaalia suurempi, koska samalla kilpaillaan myös alle 23v Euroopanmestaruuksista.

Reitit ovat muuttuneet jonkin verran edeltävistä kausista. Vaihtopaikan siirtyminen stadionille tuo jonkin verran pidemmät matkat uinnista vaihtoon ja siitä sit pyörään. Pitääkö opetella vaihdot pyörään ennalta kiinnitetyillä kengillä?

Pyöräreitti kiertää nyt Väinölänniemen molemmilta puolilta ja mukana on pari tiukkaa 90 asteen kurvia.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Tuota palautumista Joroisista olen itsekin vähän mietiskellyt, eipä tässä taida kovin hyvin ehtiä palautumaan. Ilmoittauduin nyt kuitenkin mukaan vaikka hyvää kisaa tuosta tuskin omalla kohdallani tulee. Varsinkin kun tavoitteena on tehdä normaali treeniviikko alle: kolme pyörätreeniä ja yhden uinnin olen Joroisten jälkeen jo vetänytkin (kolmessa päivässä). Ja jos tänään pääsisi taas jo vähän juoksemaan (ja uimaan), niin hyvä olisi... Tähän saakka pohkeet ovat olleet Joroisten jäljiltä sen verran jumissa, että juoksusta on voinut vain haaveilla, kun kävelykin on ollut tuskaa. Kevyttä pyöräilyä tuo ei ole haitannut, tosin eilen innostuin pyörälenkillä vetämään vähän turhan kovaa (kisavauhtia) vajaat 50km, mikä ei tietenkään ollut kovin järkevää...

Kuopiossa ollaan joka tapauksessa koko perhe, kun meiltä on osallistuja myös lasten sarjaan (Roosa T12-sarjassa)!

Link to comment
Share on other sites

Tänään vasta alkaa olla jotenkin palautunut Joroisilta, mutta kyllä lauantaina kuntosarjassa Kuopiossa ollaan mukana. Pitää käydä tänään Kolilla kokeilemassa mäkinousukykyä kun nyt täällä suunnalla kesälomailen, onko kukaan tuota mäkeä ajanut? Katsoin kartasta niin 5,2 km matkalla nousee

347 m, eli keskijyrkkyys 9%.

Link to comment
Share on other sites

Itellä otti Joroinen polven päälle sen verran että ei tulisi lauantaina kisaamisesta mitään.:character0032:

Mikähän siinä muuten on, että sm-arvon omaavia kisoja ei voi järjestää kesän aikana siten, että vältyttäisiin peräkkäisiltä viikonlopuilta? Piiri on niin pieni kuitenkin, että sama porukkahan noita kiertää...

Ja jos pakko olisi olla peräkkäiset viikonloput, niin kilpailijoiden kannalta järkeväähän olisi sprintti eka ja puolikas sitten...

Mutta onhan noissa aina niin paljon hommaa ja muuta, ettei kaikkien toiveita tietenkään voida huomioida. Mutta pitipä purnata, ja ennen kaikkea:

Tsemppiä kaikille palstalaisille Kuopioon !!!

Link to comment
Share on other sites

Hyvää menestystä kaikille Kuopijoon. Itse suuntaan sinne perjantai-illaksi tutustumaan uusittuun rataan. Täysillä ois tarkotus mennä lauantaina, vaikkakin tänään vielä juoksen pitkään ja huomenna aion ajaa vielä tempoa... Tuo 500m survival-uinti ei ainakaan tunnu missään nyt kun on 1,5km kisakin taivallettu ja selvitty elävinä!

Link to comment
Share on other sites

Terveisiä Kuopiosta!

Käytiin illansuussa Pertun kanssa nuotittamassa uintireitti. Vesi oli sanotaanko vaikka piristävän lämpöistä.. 17C

Jonkin verran virtausta tuntui olevan läheistä Rönön saarta kohti, joten kannattaa vähän katsella mihin suuntaan on kauhomassa.

Kisapaikat näyttivät olevan jo valmiina koitoksia varten. Vaihtoalueelta on aika hyvä matka juostavana nurmikenttää ja juoksuradan ylitse pyörästarttiin.

Reiteissä on tehty vielä pientä hienosäätöä, kannattaa tutustua päivitettyihin karttoihin nettisivulla.

Huomenna sit täysi rähinä päälle :rockwoot:

Link to comment
Share on other sites

Kisat on nyt kisattu lauantailta. Keli oli hieno/täydellinen; aurinkoinen, vähätuulinen ja lämpöä ~20C.

Kilpailijoita hillittömät määrät ja kuhinaa piisasi. Tunnelma Kuopiossa oli hieno, katsojia paljon ja oli mukava aikaisemmin päivällä katsella itsekkin EM- startteja.

Oma kisa oli uinnin osalta taas täysi fiasko. Lähdössä oli melkoiset rytinät mutta onnistuin ihan Ok luovimaan suht vähillä osumilla. Ekaa poijua lähestyttäessä joukko sit tiivistyi ja jengiä lappoi yli ja ali. Perinteisesti sit meni rytmi ihan sekaisin ja kelluinkin selälläni tovin odotellen noutajaa. Rintaa räpiköiden viimeiselle poijulle, jossa sit sain psyykattua itseni uimaan ja viimeinen suora meni ihan siedettävästi. Luulin jo että olisin päässyt näistä panikoinneista eroon, mutta ilmeisesti tarvitaan tuota Cliffbar mainoksen pamputustreeniä lisää.

Eka vaihto tuntui vähän hitaalta, en sit tiedä ajasta. Matka uinnista vaihtoon ja siitä pyörästarttiin oli vielä pitkä. Pyörä liikkui melkoisen ketutuksen voimalla välillä ihan ripeästikin AVG 32,5km/h. Ikävä kyllä peesiapua ei ollut tarjolla uinnin tupeksinnan takia.

T2 hyvä ja juoksu kulki OK, tosin pyörällä raivoamisen takia jalat oli vähän voimattoman tuntuiset mutta selkiä tuli pääasiassa vastaan. Loppuaika 1:13 ja rapiat. Ei tässä nyt oikein tiedä itkeäkö vai nauraakko, mutta arvokasta kokemusta tuli taas lisää. Vähän tossa Pertun kanssa juteltiin että pitäis varmaan siirtyä vaan Ironman matkoille...

Kisat jatkuu huomenissa SM starteilla. Palstalaisista mukana ainakin WannaBe mitalijahdissa. Tsemppiä kaikille tuleviin koitoksiin ja onnittelut tän päivän sankareille!

Link to comment
Share on other sites

Pää pystyyn ,Jupis !

Eihän tuo nyt niin pahalta kuulosta. Joka kisa auttaa ainakin selvittämään taas treenin painopistealueita. Sait hyvän juoksun tehtyä (kun sullahan on noita jalkaongelmia vissiin on ollut?) niin sehän on jo iso positiivinen asia!

Ei muuta kuin treeniä koneeseen ja mikä ettei katsetta vaan pidemmillekin matkoille, Joroisilla sitten kova isku ensi vuonna!?

Nyt ansaittu lepo!!!:039:

Link to comment
Share on other sites

Jeesjees, ei tässä nyt ihmeitä. Täähän oli tämmöinen sivumatka ihan kesäloman kunniaksi, eikä sen kummemmin tullut herkisteltyä. Kauden pääkisa oli jo Kuusiksella reilu kuukausi sitten.

Polvi tosiaan rutisee ja paukkuu vieläkin, mutta juoksu onneksi toimii pienellä treenilläkin siedettävästi. Syksymmällä enemmän juoksua peliin ja puolimaraa, ens kesä sit 1/2 Ironmania toivottavasti jossakin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy