Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 11.6.


innokas
 Share

Recommended Posts

Aamulla klo 6.20 työmatkapyöräilyä Malminiitystä Meilahteen (n.20 kilsaa junaradan vartta pitkin?). Aikaa meni 1h5min57sekunttia. Ensimmäisen kerran elämässäni oli sykevyö pyöräillessä mukana. Sen mukaan keskisyke oli 144, matkan varrella on pari mehevää ylämäkeä, jossa syke nousi 170:n, kulutetut kalorit 488 kcal.

Olen todella yllättynyt, sillä sykkeet ja kalorinkulutus vastaavat normaalia tunnin juoksulenkkiäni! Ei ihmekään, että koko ajan on nälkä.

Iltapäivällä sama juttu kotiin päin, jos ei ukkosta. Ukkosen yllättäessä pyörä jää työpaikalle, sillä "en pyöräile ukkosella".

********************

Kotimatka n.klo 16.15 Meilahdesta Malminiittyyn. Kiitos tietyön Pasilassa, eksyin hieman reitiltä ja tuli ajettua "uutta reittiä" pitkin ehkä parisataa metriä ylimääräistä, mutta toisaalta ei pahemmin mäkistä maastoa. Aikaa meni 1h8min34sekunttia, keskisyke 133, maksimisyke 155, kulutetut kalorit 440 kcal. Eli hieman kevyempää menoa kuin aamulla -johtuisiko sitten tukevasta hiilarilounaasta plus siitä, että olen pirun aamu-uninen?

Link to comment
Share on other sites

Illalla kyläilemässä, sieltä kotiin sauvarullaluistellen 24 km aikaan 1:04:56 => 22 km/h & 154 bpm keskiarvoilla, huippunopeus 34 km/h. Kyläpaikassa tankattu jäätelöä, kahvia, kaakkua ja leivoksia joten energiaa (& sykettä) riitti. Vasen polvi hieman kipuili alussa (ei haitannut menoa), oikea kivuton.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy