Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 8.6.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Aamulla töihin 6,2 km 30:43 min, 4:56/km HRave 132, alussa vauhti 5:30/km parhaimmillaan 4:16/km lopun alamäkiosuudella. Tuntui aika hyvältä. Pohje-/akillesvaivakin tuntuu olevan takana.

Mietiskelin jo viime viikolla syytä tähän pohje-/akillesvaivaan ja päädyin siihen, että syynä olivat liian pienet kengät. Asics DS-tarinerin malli on muuttunut tällä kertaa niin, että aiemin hyvä koko on nyt puoli numeroa liian pieni. Ostin siis uudet vähän isommat töppöset ja nyt tuntuu taas hyvältä.

Iltapäivällä kotiin 6,2 km 30:42 min, 4:56/km HRave 133

Link to comment
Share on other sites

Reilu 30min aamusella järvessä puvun kanssa totuttelua, sis. 10min kisavauhdin hakemista perusmatkalle.

Eilen viimeinen kova treeni 40km + 4km pyörä-juoksu yhdistelmä, joka meni kovempaa kuin kertaakaan ennen. Eli kaikki voitava alkaa olla tehtynä, ja kisajännitys jo pikkuhiljaa alkaa kutkuttelemaan...

Link to comment
Share on other sites

Oma maratonreitti 42.2 km, 4:45, avg 132. Tämän vuoden kuumin päivä, mikä näkyi vauhdissa. Laitoin Craftin valkoisen lippiksen pään suojaksi, mikä oli todennäköisesti viisas valinta.

Loppusuoralla ylitin suojatietä kun jostain kulman takaa kurvasi harmaa pikkuauto. Meinasin jäädä alle mutta onneksi sain itseni pysäytettyä. Käsi osui auton ikkunaan. Kuski pysäytti auton ja huusi perään: "tules täällä käymään". Menin auton luokse josta nousi ylös vihainen nuorimies: "älä tuu lääppimään mun ikkunoita". Pääsin kuitenkin jatkamaan juoksun loppuun kun pyysin anteeksi sitä että meinasin jäädä alle suojatiellä!

Link to comment
Share on other sites

Aamusella 1h 20 minuuttia, eli mun pitkä lenkki. Ensimmäistä kertaa uusi sykemittari mukana ja ihan hyvin toimeen tultiin. :thumbsup: kokeilin ekaa kertaa tota matkasensoriakin ja yllätyin miten vähän ehdin juosta tuossa ajassa (jotain reilu 8 kilsaa) :hali_knuffl_rein: en oo kyllä kalibroinu mittaria mutta kai se suunnilleen oikein näyttää..

avg hr 135

ei haitannut kuumuuskaan, mielummin kuuma kuin miljoona hyttystä kimpussa!! :076:

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitus oli köpötellä kevyt vitonen viimeistelynä huomisyötä varten, mutta polvi tuntui eilisistä venyttelyistä huolimatta hyvin ärtyneeltä, joten lopetin sadan metrin päähän ja kävelin takaisin. Ei hjuva...ITB:ltä tuntuu uhkaavasti, ja kenkävalinnan suhteen olen nyt pahasti hukassa. Pitänee kokeilla aamulla eri pareilla ja katsoa, mikä tuntuu parhaalta tossulta. Edessä on siis hyvä sauma loppukesän juoksujen pilaamiseksi...

Link to comment
Share on other sites

12km PK/VK (4:43/161) sisältäen 2*1,5km vetoja (4:10/173)

Piti mennä juoksemaan tonnin vetoja, mutta jalkapallopeli kentällä sotki suunnitelmat. Siispä läheiselle pururadalle vetämään pari kierrosta reipasta vauhtia 2min hölkkäpalautuksella. Olipa kuumaa ja tuskaista, mutta pururadalle sattuva yksi kelpo ylämäkiosuus sai sisäisen masokistini nauttimaan pitkästä aikaa kunnon hapotuksesta ja puuskutuksesta.

Link to comment
Share on other sites

No voi harmi Essu! Mutta kai voit keskeyttää, jos polvi ärtyy kovasti? Kannaataako riskeerata koko kesän juoksuja? Tsemppiä ja onnea matkaan kaikesta huolimatta ja toivotaan, että polvi kestää.

Voin toki ja näin teenkin, jos pahalta näyttää - toisaalta kesäyössähän voi vaikka kävelläkin :) Viimeksi kun vaiva puski päälle, niin sen havaitsi ikävästi vasta juoksun jälkeisinä päivinä - sitä tässä eniten pelätään. Mutta nautiskellaan niin kauan kuin voi!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy