Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 4.6


Savotar
 Share

Recommended Posts

60mins, 10,5 kms, av hr 140, max hr 154, pace avg 05:44min/km, 795 kcals

24 astetta helle. Päällä Niken trikoot, iPod hihaton paita, valkoinen lippis, Juoksijan lyhkäset sukat ja Puma Tenokset. Niken iPod-paita vähän kiristää, joten Tukholmaan otan sittenkini Salomonin t-paidan.

Olin juoksevinani rennosti Meilahden pururadan viidesti ympäri, mutta sykkeet laukkasivat aika korkealla, vaikka yritin ottaa todella rennosti. Tämän harjoituksen piti olla jonkun sortin hyvin kevyt maratonviikon lenkki, mutta ihan semireippaalta pk:lta tää lukujen valossa näyttää. Juoksu kyllä kulki rennosti ja huomasin jopa nauttivani juoksusta. Onhan sekin kai saavutus 131 harjoituskerran ja 1250 kilometrin jälkeen.:undecided:

Soittolistaakin tuli testattu. Nostalgia kultaa hassusti muistot: Pellen Moottoritie on kuuma on tylsä juoksubiisi, vaikka aiemmin päivällä ajattelin että vois toimia. Mutta kun sitä oikein kuunteli korvanapeilla, alkoi vähän nolottaa. Se uhkaava alku: eikö se kitaristi löydä sitä riffiään! Pellen intohimoinen ääni: epävireisempää kuin Idolssissa. No nyt riittäköön, menee off topiciksi, ja joku ties vielä valittaa että avatar-kuvani ei ole juoksuaiheinen ja allekirjoituksessa liian montaa eri väriä.:eclipsee_steering:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy