Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jukolaan/Venlojen-viestiin osallistujia?


PeeKoo
 Share

Recommended Posts

Kolmos osuus olisi tällä hetkellä ohjelmassa.

Suunnistus on kyllä mahtava laji siinä kuinka saa "pikku" palkintoja suorituksen aikana ja välillä kyllä niitäki reissuja kun viedään kuin litran mittaa ja mieli nöyryytetään viimeisen päälle. Onneksi alkaa nuo tosi pummit harvenemaan nykyisin, muutamien vuosien iltarastien kiertely auttanut asiaa paljon..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ilman muuta mukana ollaan jälleen kerran. Osuus on alustavasti nelonen, mikä on piristävää vaihtelua, kun yleensä on pikkuisen pidempää farstaa ollut tarjolla. Tosin tämä saattaa vielä muuttua, sillä jonkinlaisista vaivoista ja loukkaantumisista on joukkueen johdolle kuulemma alkanut jo tulla ilmoituksia.

Onhan tuo mahtava tapahtuma ja mahtava laji. Ja Jukolassa vielä äityy yleensä vuoden parhaimpaan suoritukseen sekä suunnistuksen että juoksun osalta.

Link to comment
Share on other sites

Tuttuun tyyliin useista joukkueista puuttuu yhä juoksioita. Jos joku haluaisi vielä lähteä mukaan, mutta ei ole vielä missään joukkueesssa, kannattaa käydä kurkistamassa juoksijapankkia:

http://www.jukola2007.net/virkia/jukola.nsf/sp?Open&cid=Content6EE73

Sinne voi ilmoittautua "joukkuetta etsiväksi juoksijaksi" tai valita "juoksijaa etsivistä joukkueista" itselle sopivan. Nämä joukkueet tavoittelevat lähinnä läpipääsyä, eli oman vauhdin suhteen ei tarvitse stressailla.

Link to comment
Share on other sites

Endurancen Jukola-porukasta ei sitten (tänä vuonna) tullut mitään. Keskiviikkona sain onneksi viestin joukkueelta, johon kaivattiin täydennystä loukkaantuneiden tilalle. Kun sanoin olevani valmis ottamaan pidemmäkin osuuden, niin heti minulle tarjottiin osuutta 3 (pitkä yöosuus). Lapualla nähdään...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy