Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Cipa-hölkkä Anjalankoskella 31.5


Recommended Posts

Viime vuonna olin mukana ekaa kertaa, vaikka Kaipiaisissa tuleekin vierailtua harvase viikonloppu. Kun tapahtuma on torstai-iltana niin Hesasta ei viitsi oikeen sitä varten lähtee. Mutta viime vuonna juoksu sattui helatorstaille ja oltiin siellä silloin viettämässä pitkää viikonloppua.

Reittiä voi kyllä kuvata sanalla raskas, sillä paikallinen pururata eli hiihtoladun pohja juostaan miesten kisassa kolmeen kertaan ja kiepillä on kaksi reipasta mäkeä. Naiset pääsevät kahdella kiepillä. Pumppu saa kyllä käydä täydellä teholla tällä reitillä. Mutta sama reittihän se on kaikille, joten rohkeasti mukaan vaan.

Mukavan pieni kyläjuoksuhan tuo on ilman mitään kummia krumeluureja. Menkäähän kaikki siellä kulmilla asuvat juoksemaan, ettei Kajastus (tai paremminkin Ylätalon Pena) vaan lopeta koko tapahtuman järjestämistä. Tapahtumallahan on jo kunnioitettavan pitkä historia, kun nyt on jo 22. kerta.

Link to comment
Share on other sites

Pitäisköhän lähteä, olen tässä etsiskellyt sopivaa hölkkäkisaa Kymenlaakson alueella, mut ei oo tähän saumaan ollu sopivia. Tuo olis sopivan lähellä, ja pururata sopii vallan mainiosti kun se on yleensä juoksualustana täällä Kouvolassakin. Ei oo tullu juostua kisaa moneen vuoteen, joten toivottavasti kaikki siellä ei ole alle 3.30min/km juoksijoita...

Link to comment
Share on other sites

Jaaha, niinpä taitaa ollakin, vaikka on sinne puruakin (ja muuta puuroskaa) aina joskus kuskattu. Mutta liian kovana juoksualustana tuota ei voi varmasti pitää. Mitenkäs juoksu siellä kulki?

Ihan hyvä siinä oli juosta, ja reitti oli muutenkin mielenkiintoinen. Tämä oli mulle ensimmäinen kisa viiteen vuoteen, ajaksi tuli 37,33 (omalla kellolla) johon on pakko olla tyytyväinen. Aika monta kaveria tuli ennen maaliin, mut ei voi mitään kun kunto ei vielä riitä... :ballchain: Onneks älysin ilmoittautua hölkkäsarjaan.

Link to comment
Share on other sites

Ihan kiva oli juoksennella vähän lyhyempi etappi näin Ponnenjärven jälkeen. Lihakset "kävi vähän hitailla", mut eipä muuten kummempia. Kiiruskin meinasi tulla ja ylitöitä+hälytys yövuoroon oli takana, joten olosuhteisiin ja meikäläisen kuntoon nähden ihan hyvä juoksu. Meidän pikkuneitikin (7v) juoksi yhden kierroksen ja aikaa oli mennyt tasan 17.00, että ei varmaan pitkään mene, kun meikäläinen jää taakse.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy