Jump to content
Juoksufoorumi.fi

pe 25.5


jiivee
 Share

Recommended Posts

Aamu-uintia:

500pk

4x150 lättäreillä

500vk

4+150 lättäreillä

500pk

Mitäs tosta nyt tulee, lyhyellä matikalla 2700m..:sad:

Illalla pitäs jaksaa vielä pitkä lenkki.

Viikonloppu menee likkojen lenkki- leskenä. Siinä muuten vasta ultrakisa, jos mikä. Esim. Ironman-triathloniin yleensä menee päivä, mutta ainakin meidän emännällä menee tuolla yleensä parikin päivää....:happy0167:

Link to comment
Share on other sites

Aamulla töihin 5,1 km vakioreittiä keskivauhti 4:58/km. Aikaa kului 26 min avg 126. Vauhti jonninverran parempi kuin eilen mutta syke pari pykälää alempi, juoksukin tuntui eilistä paremmalta. Ihan hyvä. Iltapäivällä vielä rennosti kotiin ja sunnuntaina onkin hyvä vetää pitkä lenkki "kovan" 70 km viikon päätteeksi. Ensi viikko onkin sitten kevyempi.

Iltapäivällä töistä kotiin taas 6,2 km 4:59/km avg 131. Suht hyvä fiilis.

Link to comment
Share on other sites

85mins, 16kms, av hr 140, pace avg 05:14, 1105 kcals

+12 ja pilvistä. Palasin taas pitkiin trikoisiin ja pitkähihaiseen juoksupaitaan! Yllärinä otin tossuiksi Niken Zoom Elitet, jotka tuntuivat tosi hyviltä ja kevyiltä! Olen niillä juossut tähän asti vain juoksumatolla. Uskaltaisko tässä vaiheessa vaihtaa tossut maratonille Puma Tenoksesta Niken Eliteihin? Hmm.

Juoksu meni spontaanisti reippaana pkna, Meilahden pururataa 10 x ympäri. Vauhti aika mukava 05:00min/km suurimman osan ajasta. Hyvä fiilis! Voi kun pääsis jo Tukholmaan! Vielä kaksi viikkoa!:snoopy:

Link to comment
Share on other sites

Kevyesti 6,1km 33min ja syke 123. Kovaa en menny, mutta ehkä kuitenkin hiukan kovempaa, kuin Foren mielestä loppulenkistä. Ensin ihmettelin, kun aika nihkeesti tulee matkaa mittariin. Kääntelin siinä sitte eräälle tielle ja jo alkoi matka tykkänään hupenemaan. Mielestäni en juossut taaksepäin, eikä se ihan näin :ballchain: raskaalta tuntunut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy