Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nightwishin uusi laulaja


Runtothehills
 Share

Recommended Posts

Hienosti hoidetty bändiltä(levy-yhtiöltä) tämä vokalistin vaihto ja etenkin uuden ilmoittaminen.

Ja ihan vaan hieman populismin makua että uuden singlen tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Huvittuneena olen seurannut tätä Nightwish-kohua. Jotenkin kiinnostus lopahti silloin kun Tarja Turunen potkittiin tympeästi pellolle bändistä.

Link to comment
Share on other sites

Tuomas Holopaiselle ei tainnut olla oikein mitään muuta vaihtoehtoa kuin erottaa Tarja Turunen bändistä, kun Marcelo Cebuli alkoi pomoilemaan hieman liikaa. Nightwish on kuitenkin Holopaisen bändi, ei Turusen eikä varsinkaan Marcelon.

Anettesta on 30 sekunnin biisinäytteen perusteella mahdotonta sanoa vielä oikein mitään. Hänen englannin ääntämisensä kuulostaa kuitenkin paremmalta kuin Turusen.

Link to comment
Share on other sites

Stailattu on joo, oikeasti vaalea blondi ?

Aika turhaa arvostella yhden kappaleen perusteella, odotellaan uuta levyä ja arvostellaan sitten...

Ihme hör

Stailausta tosin tarvittaisiin jo sitten reilusti enemmäninöitä tässä on kuullut bändin ilmeen/soundin muuttumisesta, tottakai ilme muuttuu jos vokalisti vaihtuu, ei kai kukaan laula samalla äänellä kuin Tarja.

Tästä kehittyikin idea: Kyllähän samalla äänellä laulajiakin vois löytyä, kysyiköhän ne esim. J. Ruonansuuta :viheltely:

Stailausta tarvittaisiinkin sitten jo reilusti enemmän...

Link to comment
Share on other sites

Stailattu on joo, oikeasti vaalea blondi ?

Aika turhaa arvostella yhden kappaleen perusteella, odotellaan uuta levyä ja arvostellaan sitten....

Joo oikein stailattu on ja tolleen niskoja nakkeleva poseeraus, että varmaan tulee taas perheriitoja Nightwishilaan. Eka sinkkukin tuntuu niin pliisulta. Ja nuo kolme uutta samplea bändin sivulla eivät ainakaan hirveesti innosta. Tää uusi laulaja kuulostaa paljon tavanomaisemmalta kuin Tarja T. Tais nyt upota taas yksi suomalainen menestystarina.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin olen ymmärtänyt asian niin että oli enemmän tai vähemmän pakko laittaa Tarja kävelemään koska sen pää oli turponut liikaa.

Jos noin oli (mikä sitten lienee koko totuus?) oli Tarjan pää ihan normaalinkokoinen kun nähtiin se viime kesänä Mikkelin lähellä pysähdyspaikalla. Itseasiassa Tarja oli niin ystävällinen tyttärelleni, joka haki nimmarin, etten juuri ystävällisempää käytöstä ole nähnyt. Eikä se paljon puhuttu Marcelokaan miltään paskiaiselta vaikuttanut. Mikä oli tilanne bändissä on tietysti eri asia. Luulen kuitenkin, että vikaa oli molemmissa suunnissa. Niin kuin yleensä pakkaa olemaan....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy