Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiina Boman voitti Ironman Lanzaroten


jak
 Share

Recommended Posts

Tiina Boman oli naisten ykkönen Ironman Lanzarotella 19.5. (9:58:41). :voitto: Kukaan muu naisista ei päässyt alle 10 tunnin haamurajan.

Lanzarotella oli tänä vuonna uusittu pyöräreitti, mutta taitaa se yhä olla yksi rankimmista IM-kisoista.

Miesten sarjan voitti Eneko Llanos (8:49:38).

Link to comment
Share on other sites

"Aika kova rouvashenkilö. Nyt alkaa näköjään tulemaan myös sitä ansaittua arvokisamenestystä! Hienoa Tiina!

On tosiaan Tiina tosi kovassa kunnossa, kuulemma johti naisten kisaa suvereenisti alusta loppuun. Tulihan sitä kansainvälistä menestystä aika hyvin jo viime vuonnakin, Lanzarotella 2. ja Hawaijilla 18. - mikä taitaa olla kaikkien aikojen paras suomalainen naissijoitus siinä kisassa.

Voitonhuumassa unohtui mainita että Teemu Lemmettylä oli 9. ajalla 9:34:06 - ei heikko suoritus sekään.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa, että Tiina menee eteenpäin. Ei tuo Merjan meno lyhyillä matkoilla ole oikein lupaavalta tänä vuonna näyttänyt, kun kärki menee 6 min edellä varttimatkalla. Eikä Hastikaan ole kovin rohkaisevaa vielä esittänyt. Mielenkiintoista nähdä miten Tom Söderdahlin ja Teemu Toivasen kilpailukausi lähteen menemään. En ole tietoinen heidän tämän talven harjoitteluista. Taisi nettipäiväkirjat vähän hyytyä Havaijin epäonnistumisiin. Tärkeintä ei olekaan chatti vaan harjoittelu.

Tiinan voitto on yksi kautta aikain kovimmista naisten triathlon suorituksista, ellei kaikkein kovin. Etenkin kun ero miesten voittajaankin oli vain reilu tunti.

Link to comment
Share on other sites

Tiinan mielenkiintoinen kisaraportti löytyy nyt kotisivuilta: http://www.realsport.net/tiina/index.php?sisalto=files/doc37.jlt&msg=close_698.

Aikamoisia vastoinkäymisiä joutui Tiina voittamaan jo ennen kisaa. Lentokentällä Finnair yritti kiristää pyörän kuljetuksesta 1400 euroa. Lopulta pyörä pääsi Lanzarotelle hieman halvemmalla mutta kalliit kiekot oli tietysti rikottu. :shithappens: Sitten iski pieni flunssa johon paikallinen lääkäri määräsi mitäs muuta kuin antibioottikuurin. :sick0026: Huh huh, ihme että kisa meni kuitenkin niin hyvin! :1st:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy