Jump to content
Juoksufoorumi.fi

HitÃ¥hölkkä 20.5


Recommended Posts

Onkohan ketään palstalaisia tulossa huomenna Sipooseen hölköttelemään? Itse olen juoninut huomiseksi VK-treeniä numerolappu rinnassa. Sinne 4min pintaan jos kilometrivauhdin asettelisi, alussa ehkä hiukan rauhallisemmin.

Täytyy illan tupareissa pysyä jämäkkänä, eikä liikaa kallistella kuppia. Kisapaikkahan on Gumbostrandissa ja eilen siellä pyöräillessä totesin maisemat hienoiksi.

Link to comment
Share on other sites

Jeps. Täältä ollaan myös me tulossa.

Paitsi, että just luin ton Mensongen viestin ja tuo reitin mäkisyys alkoi vähän huolestuttamaan...

Mäkisyyden päättelin ihan vaan toissapäivän pyörälenkin perusteella. Lähtöpaikka on isohkon mäen päällä. Rannasta tulee sinne iso nousu, kuten myös toiselta suunnalta. Hiekkatieosuudesta en mene sanomaan mitään, sinne kun ei kilpapyörällä ole asiaa. Jos siis oikein tulkitsin, niin maaliin tullaan pitkää ylämäkeä pitkin. Kannattanee siis säästellä hiukan voimia sitä varten.

Link to comment
Share on other sites

No nyt on sitten tämäkin juoksu juostu. Keli oli hieno, ei voi muuta sanoa. Tuulta oli reippaanpuoleisesti, mukavasti viilensi suht lämmintä päivää. Lähtöviivalla oli n. 150 juoksijaa, ihan hyvä määrä mielestäni.

Reitti oli mukavan polveilevaa maastoa. Pari isompaa mäkeäkin mahtui matkalle. Pääosin kuitenkin mukavan juostavaa. Niiloksen kanssa vedeltiin hiukan päälle 4min vauhtia ja yritin pidellä sykettä alle 160:n ainakin alkupuoliskon. Kymppiin asti mentiin yhtämatkaa ja sitten laitoin hiukan vauhtia.

Loppu tulikin jo mukavaa haipakkaa, kun muutama sopiva selkä oli siinä liipasimella. Kymppiin tultiin ehkä hiukan alle 41min ajassa ja maaliin ajassa 49.45. Fore näytti matkaksi 12,48km, keskari siis lopulta 3.59. Viimeiset pari kilsaa on tainnu tulla jotain 3.30 vauhtia ja loppu jo minkä koneesta lähti, yksi kaveri jäi ohittamatta loppusuoralla.

Keskisykkeeksi tuli 163, eli n. 10 lyöntiä vähemmän kuin Lahdessa, vauhti hiljeni n. 15s kilsalle. Maksimiksi täräytin 189. Joten testien maksimit (191) tuli saavutettua käytännössä molemmissa viikon juoksuissa. Ainakaan ei väsyneenä ole oltu matkassa.

Sijoitus oli taas 5. Kolme kun sai palkinnon, niin minuutin verran jäin pytystä. Tässä juoksussa oli ehdottomasti mukava reitti, tosin välillä aika vaikea oli löytää pitävää alustaa, irtosoraa oli aika paljon. Tommosella perus VK-vauhdilla kiva reitti.

Niilos revitteli kympin ennätyksen reissun aikana. Mies on tikissä. Sky jäi niukasti tavoitteesta, mutta ei huonosti menny silti hänelläkään. Kiva kun oli pari tuttuakin maisemissa :dankk2:

Link to comment
Share on other sites

Noniiiiiiiih. Sunnuntailenkki tehty (Niiloksen sanoin..höh). Siis mulle täyttä työtä tuommonen 12,5 km melkein niin kovaa kun pääsee.

Vaikka mäkiä oli paljon niin silti tykkäsin reitistä (kiitokset ennakkovaroituksista Mengelle) ja järjestäjille kiitokset. Kilometritolpat oli mun mittarin mukaan (juu - luitte aivan oikein - oli mulla mittari) justiinsa kohillaan, reitti oli viitoitettu hyvin ja parissa kohtaa ylitettiin vähän isompi maantie ja järjestäjät pysäyttivät liikenteenkin tämmöisen hitaammankin menijän takia, tosin eka kerralla joku herrasmies 60-luvun cortinallaan päästeli vaan äänimerkki söiden keltaliivisen pysähtymiskehoituksesta välittämättä.

Ainut huono asia juoksussa oli se, että jouduin koko matkan juosta oikeastaan yksin. Tosin loppupuoliskolla hieman saavutin yhtä naisjuoksijaa, jonka selkä ehkä sai omankin vauhdin pysymään jokseenkin siedettävänä. Tavoite (1.05.) ei aivan täyttynyt....seli seli, mutta mäkiä OLI tosiaankin aika lailla. Loppuaika 1.06.19 ja N40 sarjan 5 eli toiseksi viimeinen sija. Ihan mukava sunnuntailenkki.

Lopuksi ajeltiin vielä Niiloksen kans Porvooseen syömään ja vielä pidemmälle jätskille ja kotona oltiinkin vasta illansuussa.

Kiva oli tavata taas Mensongekin ja jutustella. :039:

Ja lopuksi vähän noita "mittarin korutonta kertomaa"

keskisyke 174

maksimi 183 (oho)

nopein kilometri 4.42

hitain 5.45 (ne mäet, ne mäet!)

ja kympin väliaika 52.27 ai niin ja mittarin mukaan matka oli 12,64 (äläkä menge sano mitä SUN mittari näytti !!!)

Link to comment
Share on other sites

Aluksi kiitokset tapahtuman järjestäjille! Keli oli hyvä vaikka vähän tuulinen. Ihan mukava mieli juoksusta jäi ja samalla tuli rikottua omia enkkoja.

Tarkempaa dataa ei ole tarjolla, kun lainasin mittarin skylle :party0021:. Mensolle kiitos hyvästä vetoavusta!:dankk2: Itse sitten hyydyinkin 10 kohdalla olevassa ylämäessä, kun henki ei kulkenut ja rupesi pistämään liikaa, joten joutui vähän löysäilemään. Epävirallinen 10km enkka on ny jotain alle 41min ja 12,5km enkaksi tuli 51:08,4. Että tällaista juoksunautiskelua sunnuntaina.... :viheltely:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy