Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 17.5.


 Share

Recommended Posts

VR 1,0 km + VK 1:05 - 13,0 km (4:59/km) - avg 169, max 182

Höh...Polari pitää näköjään kalibroida. Luulin juosseeni noin 5:10/km vauhdilla, joka oli alkuperäinen suunnitelmakin, mutta kun tutun reitin loppu tuli, niin katsoin kelloa ihmeissäni ajan jäädessä karvan verran 65 min alle. Eli ihan hyvä veekoo, mutta hieman iisimmäksi oli tarkoitettu. Loppumatkasta oli vielä mukava vastatuuli harjoitusefektiä lisäämässä :) Hieman vielä treeniä, niin kyllä tuo puolikas saattaisi onnistua tällä vauhdilla...?

Link to comment
Share on other sites

Hakunilan kuntopoluilla 12 km, 5:00/km (taidat olla oikeassa Mensonge;), avg 135. Ihan kivaa vaihtelua normaalireiteilleni tuo Hakunila, josta löytyy sopivan mäkistä maastoa. Valkovuokot kukkivat vielä komeasti. Vaimo ja tytär olivat kävelemässä samaa reittiä ja bongasivat kyyn keskeltä polkua. Minä olin mennyt samasta paikasta hetkeä aikaisemmin, enkä ollut huomannut mitään. Täytyy olla näköjään tarkkana täällä betoniviidakossakin.

Link to comment
Share on other sites

Lahdessa tuli taivallettua puolikas 1.36.00 / HR 164.

Ennätysaika parani mukavasti reilut kolme minuuttia.

Ilma oli kiva, mitä nyt välillä tuuli navakasti vastaan.

Hieman on flunssaa päällä mutta enpä olis paljoa kovempaa päässyt muutenkaan, luulisin.

Forerunner näytti 21.21km eli olisko ollut vähän ylimittainen?

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut Junnulle ennätyksestä!

Minulla piti olla lepopäivä juoksusta, mutta tuli lähdettyä pyöräretkelle tyttöjen kanssa. 15kg:n taakka siis tarakalla tuli poljettua 17.6km.

Mukava retki oli. Pysähdyimme eväitä syömään ja kaneja syöttämään reitin puolivälissä Mäntyniemeen. Suonsaaren hevosetkin tuli syötettyä:)

Link to comment
Share on other sites

130mins, 21,4kms, av hr 137, max hr 153, pace avg 06:02, 1633 kcals

+15? aurinkoista, mutta tuulista. Ihmeekseni puin päälle pitkät trikoot, juoksutakin ja magic-käsineet. Hiukan tuli lämmin loppumetreillä. Juoksin oikein rauhallisesti tutun Talin lenkin ja liitin siihen mukaan jo perinteiset Villen ja Jollen rundin sekä koirapuistokierroksen. Lisäksi paluumatkalla käväisin Meilahden pururataa kiertämässä kahdesti. Juoksu kulki periaatteessa ihan ok, vähän tuntui raskaalta, eikä kovempaa vauhtia nyt irronnut.

Onnittelut Junnulle :party0002:uudesta puolikkaan enkasta Lahdessa. Kuten "15-rivisestä allekirjoituksestani" voi huomata, hengitän niskaan viiden minuutin päässä, Junnu! :icon_twisted:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy