Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tunnelijuoksu 7.10.


Recommended Posts

Varmasti ihan kiva tapahtuma, mutta osallistumismaksut ovat minusta järjettömät 5km juoksuun: 15/20 euroa, ja jälki-ilmoittautuminen 30 euroa! Chip-ajanotto tietysti maksaa järjestäjille paljon, mutta eiköhän tuollaisessa tapahtumassa käsiajoillakin pärjäisi.

Periaatteellisista syistä jää väliin.

Link to comment
Share on other sites

Noin lyhyellä matkalla on tiukka paikka vetäistä usean sadan juoksijan ajat käsin. Siinä ei kukaan jaksaisi odottaa palkintojenjakoa, kun tuloksia puretaan. Maratonilla ja pidemmillä matkoilla se kyllä onnistuu paremmin, kun maaliintuloaika venyy melko pitkäksi. Hinnoista voisi sen verran arvioida, että chipit ja mitalit vievät aika suuren osan osallistumismaksusta. Jälki-ilmoittautumismaksu tuntuu korkealta, mutta sillä ohjataankin osallistujia ilmoittautumaan jo ennakkoon. Muuten mitalit loppuvat saman tien, jos paikan päälle tulee vielä satoja uusia juoksijoita.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Alustava aikataulu on:

12.00 2km juniorit

12.30 5km kilpasarjat

13.15 5km kuntosarjat

Juoksijalehden kilpailukalenterisivuilla löytyy juuri päivitettyä tietoa tunnelijuoksusta. Miesten ja naisten kilpasarjoihin laitettiin rahapalkinnot 700-500-300€. Niitähän kannattaa osan tästäkin porukasta lähteä metsästämään. Ja se hölkkäsarjakin saatiin sinne listoille!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Huh, mahtoi olla rankka loppumatka, aika nasakat korkeuserot tuolla tunnelissa. Oliko kukaan palstalaisista juoksemassa?

Katsomassa kävin. Tunneli edestakaisin läpi kävellen. Aika viplosaa oli tuolla "alhaalla". Satama-alueen bussikiertoajelullekin päästiin melkein siedettävällä jonotuksella, vaikka bussikyytien kysyntä taisi ylittää järjestäjien odotukset.

Link to comment
Share on other sites

Tulipa käytyä kiusaamassa itseäni tommoisessa rykäisyssä. Melkoisen rankat mäet oli tunneliin saatu aikaiseksi. Ekaksi mentiin aika haipakkaa alaspäin kilsa, sitten kilsa ylöspäin ei niin haipakkaa, kilsa tylsää tasaista ja sitten taas kilsa alas ja toinen ylös. Maitohapot painoivat jaloissa viimeisen nousun lopussa niin, että tavoiteaika 20 minuuttia jäi kuuden sekunnin päähän. Vähän harmittaa, kun maksimisyke oli vain 166. Olin ajatellut, että tämän kisan lopussa 170 ylittyisi, mutta eipä vaan pystynyt tönkköjaloilla spurttaamaan. Ihan hyvää tämä kyllä teki tällaiselle tasamaan nylkyttäjälle. Kun tuohon päälle hölkkäili vielä tunnin kotimatkan, niin hyvä treenipäivä on taas takana.

Kiitos vaan järjestäjille ainutlaatuisesta tapahtumasta! Aika ankean näköisissä maisemissahan tuo kisa järjestettiin, mutta onneksi sää oli mitä mainioin. Ei muuten ollut yhtään liian vilpoisaa siellä tunnelin pohjallakaan :smiley:

Link to comment
Share on other sites

Huh, mahtoi olla rankka loppumatka, aika nasakat korkeuserot tuolla tunnelissa. Oliko kukaan palstalaisista juoksemassa?

Juu, ymmärsin ettei toista tilaisuutta tule joten jo kokemuksena piti käväistä. Aika 22;14 jolla irtosi hölkkäsarjan toinen sija. Olin ihan tyytyväinen kun en ole mikään aktiivi tai erityinen menijä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy