Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jyväskiepin juoksu lauantaina


Recommended Posts

Onko kukaan lähdössä juoksemaan Halssilan pururadalle ens lauantaina Jyväskiepin juoksua? Ite mietiskelen lähtiskö juoksemaan vai tammukoita narraamaan koskelle. Paljonkohan noissa Jyväskiepin juoksuissa on yleensä porukkaa ollut mukana? Matkana kilpasarjassa noin 13 ja kuntosarjassa 6,5 km. En tiedä mistä reitti menee mutta nousua saattaa olla ihan kiitettävästi. Vois olla hyvää reeniä Vaajakosken maastoultraan osallistuville esim Fubar, Hatapa, Yksvesku? Entäs mäkisiin pururatoihin tottunut Duracell?

http://www.kensu.fi/mp/db/file_library/x/IMG/12760/file/Jyvaskiepinjuoksu2007.pdf

Link to comment
Share on other sites

Vois olla hyvää reeniä Vaajakosken maastoultraan osallistuville esim Fubar, Hatapa? Entäs mäkisiin pururatoihin tottunut Duracell?

http://www.kensu.fi/mp/db/file_library/x/IMG/12760/file/Jyvaskiepinjuoksu2007.pdf

Prkl. Jo toinen vähistä paikallisista juoksutapahtumista jää väliin työesteiden vuoksi. Muuten olisin ollut kiinnostunut.

Link to comment
Share on other sites

Uuh, olin kyllä täysin "tiedoton" tällaisesta. Jos olisi kuntosarjassa tuo 13 kilsaa niin mikä ettei. Tuolle lyhkäselle en viitti lähteä, sama kun rämpii kotiradalla. Ja tuloksista päätellen ovat liki kaikki jotain seurajuoksijoita, ei meikäläisen heiniä tuo kilpasarja.

Olipa mieltä ylentävä tuo aloittajan ilmaus meikäläisestä... =)

Link to comment
Share on other sites

Huh-huh tulipa juostua yksi huonoimmista kisoista. Tunsin kyllä jo ennen kisaa että jalat on väsyneet eikä kannattaisi edes osallistua. Mutta eihän sitä malta pysytellä pois hyvästä kisasta. Ja tarkotus olikin vain tehdä hyvä treeni mutta ei tästä tullut edes sitä. Alkuvauhti oli normaalia kisavauhtia mikä oli nyt ihan liikaa. Eka kierros vielä meni kohtuu hyvin vaikka ylämäissä reidet huuti armoa. Toisella kierroksella ylämäet oli sitten kertakaikkiaan liikaa. Jos olis yhtään ollut järkeä niin olis kävellyt ne ylämäet mutta yritin kuitenkin "juosta" vaikka reidet oli räjähdyspisteessä. Saa nähdä palautuuko tästä ennen hiihtokauden alkua... Arvonnasta sain sentäs lohdutuspalkintona säkillisen Pandan lakuja ja suklaita.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy