Jump to content
Juoksufoorumi.fi

30. Julma-Juhan juoksu Piippolassa 9.6.2007


Recommended Posts

Tuota tapahtumaa ei ole juurikaan mainostettu, itsekkin kuulin tuosta vasta tänään ensimmäisen kerran. Tapahtumassa nimittäin voi juosta Kortteisen raviradalla (1km rata) maratonin tai puolikkaan lauantaina 9.6.2007 kello 12.00.

Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta.

Onko palstalaisia mukana tuolla? Tapatuma juostaan siis kaksi viikkoa Terwamaratonin jälkeen...

Tuolla lisätietoa:

http://www.siikalatva.fi/sivu/fi/valikko/tapahtumat/?tila=yksi&uid=64&tyyppi=1

http://www.pite.fi/sivut/j_juhan_juoksu.html

Link to comment
Share on other sites

:icon_rolleyes:

Onkohan Oulusta menijöitä tuohon tapahtumaan, Oulusta tulee matkaa Piippolaan vain 102km.

Kun selviän tästä flunssasta ja Terwamara saadaan kunnialla juostua, niin sen jälkeen tuo tapahtuma kyllä alkaa kiinnostamaan puolimara voisi olla hauska kokemus raviradalla..

Tuossa alla järjestäjien sivuilta poimittua:

Juoksu

Juoksu käydään 1 km:n mittaisella raviradalla => ei korkeuseroja, tasaiset ja muuttumattomat olosuhteet koko suorituksen ajan

Reitti

Kilpailu käydään Kortteisen raviradalla, jonka pituus on 1000 metriä /kierros. Reitti mitataan virallisen mittaajan toimesta toukokuun ensimmäisellä viikolla, joten juostu aika on tilastokelpoinen.

Huoltopiste

Huoltopiste on raviradan etusuoran lopussa ja se on käytettävissä joka kierroksella. Tämä mahdollistaa optimaalisen tankkauksen juuri kilpailijan oman halun mukaisesti. Huoltopisteessä on tarjolla vettä, mehua, urheilujuomaa, suolakurkkua, rusinoita ja banaania. Omat juomat on toimitettava selvästi merkittyinä maalin huoltopisteelle niille varattuihin laatikoihin 11.00 mennessä. Huoltopisteillä omat juomat sisältävä pöytä on sijoitettu ensimmäiseksi. Huoltopisteessä on myös mahdollisuus hoitaa hiertymiä sekä nirhautumia aina kilometrin välein.

Ajanotto

Osallistujille otetaan aika jokaiselle kilometrille. Ajanottoa varten kilpailijalle luovutetaan chip-tunniste, joka kiinnitetään kilpailijan jalkaan. Tämä mahdollistaa erittäin tarkan oman suorituksen analysoinnin jälkikäteen, kun lisäksi huoltopiste on kilometrin välein, tarjoavat nämä yhdessä oivan mahdollisuuden erilaisille kokeiluille tai testaukseen. Lisätietoa ja ohjeita ajanottojärjestelmästä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Julma-Juhan juoksusta kotiuduttu. Kävin siellä ravaamassa puolikkaan ja tyytyväinen täytyy olla tulokseen. Siellä todellakin juostiin raviradalla ja osallistujia oli kaikkiaan hieman yli 50, en tiedä minkä verran täyden ja puolikkaan juoksijoita. Kilsan renkaalla oli toinen puoli vastatuulta ja toinen puoli sitten sitä hellejuoksua sanan varsinaisessa merkityksessä. Itse on oikein tykännyt semmoisella alustalla juosta, mieluummin hölkin asfaltilla. Jotenkin se sora tai mitä se lienee ei pitänyt ja oli liian epätasainen. Ja reittihän oli ykstoikkoinen:grin:.

Ykköspytyn sain (ainoa N60 osllistuja) ihan Juha Väätäisen kädestä ja muistomitallikin oli ihan hieno joten ei ihan turha reissu ja meiltähän ei Piippolaan ole matkaa kuin alle 100 km. Niin se aika oli 1:48:17 joten ennätys ei parantunut mutta vauhti pysyi loppuun saakka melko tasaisena, eli en sipannut missään vaiheessa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy