Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 13.5


joukor
 Share

Recommended Posts

PK 2:14 - 21,0 km (6:24/km) - avg 147, max 168

Ei ihan perinteinen pitkis. Aamun vuodatuksen jälkeen päivän lenkki tuntui taas tuskaiselta (melkein pullo punkkua viisukatsomossa ja vain muutaman tunnin unet), joten päätin jossain kuuden kilsan kohdalla pomppia uusille reiteille. Lopulta mentiin hiekkiksiä osin eCrossin reitillä ja pääteitä karttaen. Kevään vihreys on aivan mahtavaa, vaahtera puskee punertavia lehtiään esiin. Lisäksi bongasin oravan kimppuun hyökkäilevän rastaspariskunnan sekä fasaaniparin (uros näytti varsin tyytyväiseltä puolisoonsa ;-) Muutenkin mietiskelin matkalla niitä näitä. Mäkinen reitti meni hieman fyysisesti melko raskaissa merkeissä, mutta henkisesti tämä oli ihan mukava päivä.

EDIT: Ja mikä parasta - ekan kerran tänä keväänä shortseissa ja t-paidassa...

Nyt safkaa, ja sitten bisseä lätkän kera...

Link to comment
Share on other sites

3,6 km, 118, 0:27:36, 7:40 min/km, 64 max%

Pari kilometriä yritin, josko olisi juoksu lähtenyt kulkemaan. Useinhan on niin, että laiskottaa lähteä, mutta heti juoksun alettua lenkki kulkee rutiinilla. Nyt olo oli kuitenkin niin ankea, että aattelin tulla pois.

Tarkoituksena oli kokeilla miltä tuntuisi n. 6 - 8 km puolikkaan vauhdilla. Hieman piti hakea itseluottamusta viikon kuluttua juostavalle puolikkaalle. Eipä kertynyt tuolta lenkiltä paljoakaan itseluottamusta, todella rankasti toisin kävi. No, jos tuosta 7:40 vauhdista hidastaisi jonkin verran niin ehkä sen puolikkaan jonkinlaisena peruskuntoharjoitteena jaksaisi edetä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy