Jump to content
Juoksufoorumi.fi

14.12.


Ellu
 Share

Recommended Posts

Enpä tiedä kehtaisko näitä kävelyharjoituksia tänne laittakaan, kun kaikki muut juokseen suunnilleen nyt, mutta anyway. Tää on nyt tällä hetkellä mulle ainoa kunnon tapa tehdä pk:ta.

Kävellen töihin aamusta 8 km 68' ja iltapäivällä sama homma takaisinpäin, aamulla tultiin alamäkeen, joten vielä tiedossa kunnon ylämäkiä matkalle.

Editoitu:

Mikä teksti toi tommonen on Nickin alla? Emmää oo ikinä eksyny reitiltä...ainakaan tunnusta! Kimmo perskules, jos oot tänne tullut kertoon siitä, kun tehtiin vähän ylimääräistä kierrosta joskus Lapin Kulta Challengessa, ei me sitä oltas voitettu kuiteskaan!! :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Noin 80 minuuttia kävin viihtymässä salilla. Ilmeisesti maanantainen salikeikka oli aika tehokas, nyt tuntui, että ei irtoa ei sitten millään. Loppupäivän ohjelmassa hammaslääkärillä käynti, ottavat nuo viimeviikkoisen viisaudenhammasoperaation jäljiltä tikit pois. Mikä tarkoittaa sitä, että huomenna uskaltaa taas juosta.

Link to comment
Share on other sites

Tuli riuhtaistua 16 kilometriä. Aikaa kului puolitoistatuntia ja syke pysyi koko ajan 140 tuntumassa. Jossain vaiheessa tuli otettu parit kunnon spurtit ja syke riehaantui tuonne 160 tuntumaan. Mukava aurinkoinen, kuiva sää, ei tuultakaan vastassa. Loppupuolella yritin ottaa rauhallisemmin, mutta ei taaskaan onnistunut. Hyvä fiilis joka tapauksessa. Maanantaina kävelin saman lenkin. Kyllä juokseminen on kivempaa.

javascript:emoticon(':heilutus')

Link to comment
Share on other sites

Palasin telttalom...ei kun siis kertausharjoituksista (juu, olen viestissä :smiley) eilen illalla - vammoilta (lue: makuuhaavoilta) sentään vältyttiin. Valitettavasti 6.12. jälkeen ei lenkille ole päässyt, ja tänään huomasi, että vaikka keikka oli todella löysä, niin unenpuute oli silti aikamoinen - viime yönä 12 h unta ja edelleen nukahtaa istualleenkin, joten suunniteltu lenkki jäi väliin tänään.

Vaikka lusmuilulta tuntuukin, niin ei olisi kyllä mitään järkeä lähteä juoksemaan tässä tilassa... Ehkäpä huomenna on jo paukkuja aloitella uudestaan - ihme kyllä kiloja ei kertynyt edes sotkun munkeilla lisää vaan toista kiloa tuntui kadonneen jonnekin.

Eli unta kuuppaan... :uninen

Link to comment
Share on other sites

Puolen tunnin reipas aamutuimaan, kuutamon loisteessa. Eilen olin suunnitellut hyvät verryttelyt alkuun ja loppuun, mutta enhän niitä ehtinyt tehdä, sillä nukuin ylimääräistä.

Hahaa, täälläpä on kaikenlaista uutta. Ehdin just ihastella, että ai lunta, onpas täällä nyt tunnelmallista, kun huomasin myös oman määritelmäni. No eipä sitten muuta kuin ihan oikeasti nauttimaan raikkaasta talvisäästä, lumesta ja viimasta, jos kerta kuulun pihalle. :lumiukko h

Link to comment
Share on other sites

Uintia 2,7 km

lämmittely 50-100-150-100-50

pääsetti 6x300m vapaata 60s tauoilla

loppuun

2x25m kovaa pullarilla

2x25m rintaa perhosen potkuilla, kevyttä

2x50m 3/4 drill eli 3vetoa vapaata+4selkää vuoron perään

3x50m selkää

2x50m vapaata reippaasti

Lisäksi voimaharjoitus salilla. Pari kiireistä venytyksen tapaista.

Link to comment
Share on other sites

Jotakin pientä on saatu täälläkin tehtyä...

Tiistaina 1,5km ver. + 40min reippaasti (keskis.161)+ 1,5km ver.

Eilen uimassa 1000m vaparia pohjille, sitten jo vähän väsyneenä 4 x 200m yrittäen pitää tekniikkaa kasassa

Ja tänään aamulla loistava voima ja hermotreeni pyörällä luontoäidin ja Tampereen tiekunnossapidon avustuksella. n. 19km lumihankipyöräilyä. Ja iltapäivällä sama sitten takaisinpäin...jää nähtäväksi onko aura-auto jo käynyt...

:-)

Link to comment
Share on other sites

Ja kaatosateessa (no hieman ehkä liioiteltuna) piti käydä pyörähtämässä n 45 min ja sitten piti kääntyä kotiin, koska oli niin liukasta kun sade vähän kiilotti jääpintaisia teitä...

Koska se lumi oikein tulee??? :pilvi

Tänään sitte luvassa maratonspinnua, ei tuolla märässä myrskyssä väkisin jaksa joka päivä kirmata....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy