Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Niksi-Pirkan hienot ideat


Pipsa
 Share

Recommended Posts

Vastasin tossa yhteen viestiin ja siinä tuli mieleen Niksi-Pirkan upeat niksit! Toki niissä on ihan hyviäkin juttuja, mutta yleensä....

Yhteen aikaan huvittelin (hullulla on halvat huvit, mutta tällä tasolla ne on jo ilmaisia) aina valitsemalla "parhaan" niksin ja leikkasin sen mieheni iloksi jääkaappimme oveen... mä tosiaan sain siitä hupia kun mun mies katsoi niitä kuin ulkomaan eläjiä...:grin:

Tiedän unohtaneeni monia llloistavia niksejä (ei niitä voi muistaa), mutta muutaman muistan. Esimerkiksi ostoskeskukseen mennessäni sidon sukkahousut autoon kiinni, niin löydän autoni sitten helpommin kun tulen kaupasta. Samoin aina baariin lähtiessäni otan nimelläni varustetun pyykkipojan mukaan, jonka tuoppiin kiinnittämällä voin varmistaa ettei juomat mene sekaisin.

Huolestuttavan vähän siellä on ollut juoksuun liittyviä niksejä...eikö olisi jo aika meidän juoksijoidenkin ryhtyä nikkaroimaan juoksuun liittyviä niksejä. Tällä hetkellä aivot lyö jo tyhjää, mutta kyllä niitä ideoita alkaa varmaan löytymään...on täällä sen verran sanavalmista porukkaa, että jos "haaste" otetaan vastaan..voimme pian viedä painoon oman niksi-kirjan juoksijoille.

Link to comment
Share on other sites

eikö olisi jo aika meidän juoksijoidenkin ryhtyä nikkaroimaan juoksuun liittyviä niksejä. Tällä hetkellä aivot lyö jo tyhjää, mutta kyllä niitä ideoita alkaa varmaan löytymään...on täällä sen verran sanavalmista porukkaa, että jos "haaste" otetaan vastaan..voimme pian viedä painoon oman niksi-kirjan juoksijoille.

Onko askeleesi liian pitkä? Sido sukkahousut nilkkojen väliin. Näin muistat ottaa lyhyempiä askelia.

Haluatko osallistua juoksukilpailuun, mutta hidas vauhti hävettää? Ei hätää. Vedä sukkahousut päähän, niin voit juosta incognito.

Haluaisitko juosta muodikkaissa trikoissa, mutta hinta arveluttaa? Vedä kahdet

sukkahousut päällekkäin, niin saat edulliset trikoot. Vinkki: katso kuvastosta kevään muotiväri ja vedä spraymaalilla pirteät raidat trikoisiin.

Näppärät pyöräilyhousut saat leikkaamalla polven yläpuolelta poikki vanhat sukkahousut, joissa on jalkaterissä reikiä.

Vanhoista sukkahousuista saa koko perheelle näppärät hikinauhat.

Onko lenkkeily tylsää? Ota mukaan lenkille kananmunia. Kun tarpominen alkaa jurppia, heitä vastaan ajavaa pyöräilijää kananmunalla. Näin saat haasteellista kiriapua. Kehittyessäsi voi viskoa munalla myös takseja ja susikoiran omistajia.

Harmittaako, kun Sepon palstalla elostellaan halvoilla Lidlin lenkkareilla, mutta itse et ehtinyt tarjousta hyödyntämään? Ei hätää, revi Asicseista merkit irti, niin jo kehtaa lähteä lenkille.

Link to comment
Share on other sites

Nuo kuullostavat jo Pahkasian jutuilta! Muutenkin epäilen vahvasti että joku porukka jossain harrastaa niksien lähettämistä Pirkkaan ihan vaan katsoakseen että kuinka hullut ehdotukset menevät läpi. Osa nikseistähän on ihan kulttikamaa, ja niistä on julkaistu kirjojakin.

Puoliluotettavalta taholta saamani vihjeen mukaan melkoinen osa Pirkka-nikseistä on peräisin Otaniemen suunnalta...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy