Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 6.5


Recommended Posts

15.2 km, 1h31 (6:11min/km), avg 145 (67%), max 157. Ensimmäinen 'pitkis' maratonin jälkeen. Vasen polvi kestää taas juoksua, mutta se ei tunnu olevan ihan 100% kunnossa. Viikon kuluttua olisi mahdollisuus juosta Bordeaux'n alueella maratoni: mieli tekisi osallistua, mutta toisaalta, jos paikat ei kestä, voi haaveri olla aika iso.

Link to comment
Share on other sites

Pyörälenkki. Lähdin Jorvista ja suunnistin heti kärkeen Solvallan opistoa kohti. Mäkeä siis piisasi. Ekat pari tuntia kiertelin samoilla kulmilla ja sitten lähdin kotia kohti. Kotiin oli hulppea myötätuuli, jonka ansiosta loppulenkki meni kivasti. Lopulta mittariin kertyi 107km ja aikaa tuhraantui 3.47, syke 131.

Tuuli todellakin oli hirvittävä. Nuuksion seuduilla sitä ei kunnolla huomannut, kun oli metsää koko ajan suojana. Kehän vartta tultiinkin sitten aika haipakkaa. Konkreettisin näyte tuulesta tuli, kun tein pienen kiepin Kivikon ohi ja sieltä kohti lentokenttää. Paluu kehälle päin oli avoimessa maastossa aika tuskainen kokemus. Oli pakko pistää ketjua vähän tiukemmalle.

Hyvä pitkä lenkki kuitenkin viikon päätteeksi. Tästä toivottavasti saadaan hyvää pohjaa kesän treeneihin ja syksyn maraa ajatellen.

Edit: Iltamyöhällä hölköttelyä 3,5km 20min avg 122.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy