Jump to content
Juoksufoorumi.fi

rasitusvamma 5 viikkoa ennen maratonia....


Aallotar
 Share

Recommended Posts

heips,

laitoin viestiä jo tuonne vammapuolelle, mutta kyselen vielä täältäkin asiasta että:

mitä mahtaa tehdä harjoittelutauko noin 5 viikkoa ennen maratonia... mulla on jotain rasitusvamman poikasta polvilumpioiden ympärillä sidekudoksissa/limapusseissa (?), ja en uskalla juosta että ne eivät ärtyisi enempää. vielä pitäis kuitenkin pari viikkoa jaksaa tehoharjoittelua ennen lopun ajan löysäilyä... mitä teen?

ja mitä tekee lepotauko tässä vaiheessa... harmittaa kun kaikki on mennyt putkeen tähän asti, ja into juosta Tukholmassa olis kova, en haluaisi riskeerata tässä loppuvaiheessa. Mutta noin teoreeettisesti haluaisin tietää, että mitä lepotauko tekee lopputulosta silmälläpitäen?:102:

kyseleepi Aallotar

Link to comment
Share on other sites

juosta aikaan 3.30- 4.00, ja treenit on suunniteltu sen mukaisesti. senpä takia tämä ketuttaakin kun on määrätietoisesti saanut treenit tehtyä, niin tässä loppumetreillä sitten tulee rasitusvamma. Tokihan viimeset 2-3 viikkoa on kevyempää muutenkin, mut vielä olis ollu pari tehoviikkoa jäljellä. Jos jätän pitkät lenkit poies nyt kokonaan (olen juossut joka viikko 24-28 km:n lenkin viimeset 2-3 kk) niin tekeeköhän ihmeellisiä muutoksia kestävyyskuntoon...?

:sick0010:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy