Jump to content
Juoksufoorumi.fi

03.05 Torstai


Savotar
 Share

Recommended Posts

Aamulenkki tuli tehtyä huomattavasti paremmissa olosuhteissa kuin eilen.

Tänään tein 50-200 m:n mäkivetoja. Tuli härnättyä sykealuetta välillä 125-185. Annoin sykkeen reilusti palutua aina vedon jälkeen kävelypalautuksin. Mukava harjoitus:)

VR 1.7km - 11:00 - teholla 140 (63%)

Vedot 6.9km - 44:55 - 157 (75%) Kävelypalautukset

VR 1.9km - 12:04 - 155 (73%)

Koko lenkki 10.5km - 68min - 71%.

Link to comment
Share on other sites

Tämä oli lenkki, jonka yhtä hyvin olisi voinut jättää tekemättä. Yövuoron jälkeen lähdin pururadalle. Ja sykkeet paukutti heti selkeesti normaalia korkeemmalla. Mutta suurin ongelma oli nivuset, joits kiristi oikein kunnolla. Ja vasen pohje ilmoitti myös haluttomuudestaan hölkätä. Eikä se saman jalan hermon vihlailu jalkaterässä myöskään antanut viitteitä vielä siitä, että Länkkäristä olisi palautuduttu vielä normaalille tasolle. Pakkopullalenkki, josta loppuviikoksi siirrytäänkin hallin puolelle ja vesijuoksuun. Lisäksi venyttelyä tiedossa.

4.9 km / 32:20 / 6:36 min/km / avg. 145

p.s. Väsyneenä en suosittele lenkkiä.

Link to comment
Share on other sites

Lentsun takia tuli puolentoista viikon tauko hölköttelystä. Olisi ollut tarjolla porukkalenkki malmin kenttää kiertämään. Ajattelin, että vauhti olisi mulle liian kova, joten pääti tehdä itsekseni vähän lyhyemmän lenkin. Onneksi sadekin taukosi juuri sopivasti. Vauhti tuntui taas hitaalta ja sykkeet korkeella. Lenkin jälkeen foren tietoja tutkaillessani huomasin, ettei se vauhti nyt niin etanointia ollutkaan.

3,83 km ajassa 29.08.

Link to comment
Share on other sites

Nyt alkaa tuo oikean pakaran kondis olla piriformis syndrooman luokkaa, notta voi vimpeli!!!! Ensi viikolla saa fyssari antaa lopullisen tuomion...

Siispä korvaavana harjoituksena 1.30 h vauhdikasta pyöräilyä Keskuspuistossa, etenkin Pirkkolan ja Paloheinän mäkireiteillä. Eikun takareisiä venyttelemään...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy