Jump to content
Juoksufoorumi.fi

12.12


aunu
 Share

Recommended Posts

Lönköttelin 15 kilometriä ja syke jäi alle 120. Aikaa kului reilut kaksi tuntia. Oli ihana auringonpaiste ja Helsingin Keskuspuistossa oli keskipäivän aikaan todella rauhallista. Ihan rento fiilis jäi, mutta olikohan tästä sitten muuta hyötyä? Tuo lönköttely on siis rauhallista tasavauhtista kävelyä!

javascript:emoticon(':k%E4det')

Link to comment
Share on other sites

2km uintia hieman alle 50min. Tuntui mukavalta uida. Vauhti ei päätä huimaa, mutta fiilis oli hyvä. Vähän tekis mieli kokeilla jotain harrastelija tri-kisaa. Jos vaikka tota uintia treenais esim. kerran viikossa palauttavana treeninä. Illalla voisi vielä vähän verrytellä juoksun muodossa.

Link to comment
Share on other sites

Kurvailin Nokian jalkakäytävillä

PK 65 min, 12 km, Avg 134. Jäisellä alustalla meno oli varovaista töpöttelyä. Nastakengät olivat tietenkin kotona, eikä niistä tänään ollut apua. Pitää varmaan jatkossa ottaa kahdet kengät reissulle matkaan, viidet sukset ja kuumailmapallo. Siinä olisi varusteita kerrakseen. Kello on paljon ja huomenna on edessä toivottavasti taas kiva päivä, joten

Hyvää Yötä Kaikille.

Link to comment
Share on other sites

11 km 4:11 vauhdilla ja 151 keskisykkeellä. Aamulla pyöräilyä.

Hieno oli keli. Maa sula, joten tassut piti kuin kesällä. Ja +asteita. Alkaa olla harvinaista herkkua näillä leveyspiireillä tähän vuodenaikaan.

Eli naatitaa ny ku viel voiaa !

Niin...ja HUOMENNA juoksin aamulla töihin !!! 11 km 4:45/131.

Tulikohan vedettyä valoa nopeammin ?

Link to comment
Share on other sites

Eilen tulikin "urheiltua" kunnolla. Töihin pyörällä pirskatin liukkailla teillä 8 km 30', iltapäivällä takaisinpäin samanlaisella kelillä (miksei noita sivuteitakin hiekotettaisi edes joskus?!) 15km 55'.

Tähän vielä päälle reipasta kävelyä 90' kaverin kanssa. Takaisinpäin kävellessä julmetunmoinen vastatuuli, joten vaikkei vauhti päätä huimannut, niin sai tosissaan tehdä töitä eteenpäin päästäkseen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy