Jump to content
Juoksufoorumi.fi

1.5., vapun päivä


innokas
 Share

Recommended Posts

Nyt on pakko hehkuttaa! Mahtava fiilis!

Että mitä sitten? No, eilen tuli vedettyä niin pirusti munkkia ja suklaata. Sänkyyn vähän ähkynä ennen puolta yötä. Siinä kävi sitten niin kuin yleensä tuollaisen mässäämisen jälkeen. Heräsin neljältä maha kivistäen enkä saanut enää nukuttua. Eikun lenkille! Juomapullot täyteen ja baanalle klo 5.18. Aurinko alkoi nousta matkan varrella, linnut lauloivat, oli tyyntä, ei ristin sielua missään. Meitsi porhalsi 21,8 km kaikessa rauhassa. Se oli hieno psykologinen voitto pitkien jalkavaivojen jälkeen, ensimmäinen kunnon pitkä lenkki noin niin kuin juosten pitkään aikaan. Ja lopputulema oli siis 21,8 km aikaan 2,28 (6,8 min/km) ja avg 143 (78% maks. (oli vähän mäkiäkin matkalla)). Nyt toivotaan, ettei jalka ala repiä tästä huumoria, mutta ei ainakaan nyt siltä tunnu. Täytyy antaa vähän ennalta ehkäisevää kylmähoitoa päivän mittaan.

Kaikille muillekin palstalaisille yhtä hyvää vappua kuin mulle!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Meitsillä tunti juoksua matolla. Kahteen viikkoon ensimmäinen kunnollinen tunnin juoksu, polvikivuista johtuen. Nyt on kunnolliset ja sopivat kengät (Asics Gel Nimbus) ja venyttelyt ennen ja jälkeen juoksun. Yhteisvaikutus ihmeellinen ja jalat kunnossa. Hyvää vappua teille kaikille kanssapalstalaisille sinne silliaamiaisen ja kuohujuomien sekaan!

Link to comment
Share on other sites

Täälläkin jo aamulenkki heitetty hiljaisilla kaduilla. Tosi kylmä tuuli puhalteli, pakko oli laittaa takki päälle ja hanskat käsiin. Kotiin tullessa oli puskettava vastatuulta päin ja sormia paleli haskoista huolimatta. Koleaa on vappusää.

10.3km - 01:02:01 - 6.02min/km - syke 75%.

Mukavaa Vappua palstalaisille!

Link to comment
Share on other sites

Mittasin huvikseni koiralenkin, jonka teen aamuisin. Sellainen 4,5 kilometrin rupeama. En laske näitä harjoituksiini, koska sykkeet jäävät reippaasti alle 120. Kävelyvauhtia lähinnä koiran ehdoilla. Testasin samalla miten juoksutossut toimivat kävellessä. Toimivat! Ai niin, ja aamun koiralenkki raikkaasti klo 6.15.

Päivittäin taitaa tulla koiran kanssa ulkoiltua noin 10 kilometriä.

Link to comment
Share on other sites

Täällä takana VK-lenkki. Pikkasen oli jäykkää lähtiissä ja VK:n alussakin vielä. Muutaman kilsan kiihdyttelyn jälkeen pääsin rytmiin ja hyvältä tuntui sen jälkeen. Aloitteli n. 4.20 vauhdilla ja viimeiset 2-3km n. 4min vauhtia. VK:n pituus 10,8km 45min syke 157, max loppuun 171. Keskivauhti siis 4.10/km. Koko lenkki 15,8km 1.11 147. Nyt sairaalaan pojan seuraksi, ehkä illalla pientä kuntopiiriä siellä pelin aikana.

Link to comment
Share on other sites

Totuttelua intervalliharjoituksiin: 4x800 metriä + lämmittelyt ja jäähdyttelyt, yht. runsas 8km, kokonaisaika 44:43 (5:26min/km), avg 165 (81%), max 189. Vedot tuli tehtyä alle 3min30sec aikaan ja samanaikainen palautushölkkä väliin. Jalat tuntuvat vihdoinkin olevan palautuneet kahden viikon takaisesta maratonista. No, kahden viikon päästä on seuraava koitos, toivottavasti nousuvire jatkuu....

Link to comment
Share on other sites

Kevyt viimeistelyharjotus :smiley: sunnuntain puolimaratonille eli 50km pyöräilyä pururadalla raskaassa maastossa. Aikaa meni 2h 50min. Loppumatkasta ihanaa tuskaa kiemurrella ylämäkiä ylös ihan tyhjillä jaloilla. Mutta pääsinpä lopulta vastaleivottujen munkkien ja siman ääreen...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy