Jump to content
Juoksufoorumi.fi

30.4 vappuaatto


Tupu
 Share

Recommended Posts

... siis huhtikuussa 2007 :lolk:

119mins, 19,5 kms, av hr 134, pace avg 06:00min/km, 1445 kcals

Perusköpötystä Talissa tutuilla kierroksilla. Oli niin koleeta että juoksin talvitrikoissa eikä ollut ees kuuma..Koko ajan kauhea vastatuuli, juoksi mihin suuntaan hyvänsä. Rauhallista vauhtia menin, kovempaa en olis jaksanutkaan - viimeiset neljä päivää on tullut tahkottua yhteensä 61 km, joten kai se vähän tuntui. Huhtikuun saldot on laskematta, mutta vuoden alusta kasassa on jotain 1020 km.

Hauskaa Wappua kaikille seppolaisille! :highfive:

Link to comment
Share on other sites

Ohjelmassa oli 12 kilsaa puolimaratonin vauhtia hakien. Pari viikkoa sitten vastaava lenkki kympin mittaisena kulki 4:24/km keskisykkeellä 166 ja meno oli paikoitellen jopa melko kevyttä. Nyt vauhti oli 4:32/km keskisykkeellä 168 ja juoksu oli melkoista takkuamista alusta loppuun.

Jos sitä jossain vaiheessa luuli liikoja kunnostaan, niin nyt tuli hyvä annos nöyryyttä takaisin. Vaikka miten yritti, niin tänään ei vauhtia löytynyt. Tuulellakin oli oma osansa vauhtiin, mutta olisin luullut kevyen viikon jälkeen juoksun kulkevan paremmin. Ainoa hyvä puoli oli se, että vauhti ei hiipunut lopussa vaan päin vastoin parantui hieman.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy