Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 29.4.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Länsiväyläjuoksu. Matkaan tuli järjestäjien mukaan n. 150 m lisää, kun ponttoonin kautta ei juostukaan.Tuli siis pieni lisälenkura. Eli matkan pituus nähtävästi 17,550m? No sen mukaan laskin ainakin.

17.550 km / 5:14 min/km / avg. 176

p.s. Kyllä tuo Junnu o selvännäkijä :)

Hyvin juoksit, Pantse! Harmi etten nähnyt sua, olin maisemissa..

Joka tapauksessa omat treenini olivat tänään 2x"PH" eli paparazzi hassuttelua. Aluksi juoksin Stadionille katselemaan sitä Ferrari-maratonia. Juoksin aluksi stadikan pururadan kerran ympäri kun näyttely oli vielä hieman kesken. Sitten kuvailin Fertsuja. Kun niiden lähtöön oli aikaa, menin juoksemaan toisen kerran stadikan purtsan. Kuvailin lisää ja kattelin Ferrarien lähtöä stadikalta. Sitten kun ne olivat häippäisseet, juoksin kotiin, koska oli niin samperin kylmä!

Vaihdoin talvitrikoot päälle ja juoksin Länsiväyläjuoksun Kalastajatorpantien kulmille tarkoituksena kuvata noin 20 nopeinta. Olin sielläkin hieman etuajassa. Tein siinä odotellessani mäkivetoja...ja kävi niin että ehdin nähdä ekana juosseen Runnerin vain vilaukselta. Kuvailin siinä jonkun aikaa. Bongasin ainakin Hietsun! Kattelin siinä aikani, mutta taas alkoi paleltaa ja juoksin kotiin.

Sykemittari oli molemmilla kerrroilla koko ajan päällä, joten keskiarvo sykkeet yms. ei paljoo kerro, kun molempiin setteihin mahtui paljon venailua ja laiskaa jolkottelua.

Tärkeintä oli kuitenkin, että sain tänään 12 kilsaa juoksua ja se eka 1000 kilsaa tältä vuodelta meni siis rikki. Jee!

Link to comment
Share on other sites

Kevyesti vajaa 11km, 1:08 (n. 6:16min/km), avg 143 (66%), max 163. Kaksi viikkoa maratonin jälkeen ja kaikki ok. Viikko sitten piti juoksu keskeyttää 8km kohdalla polvikivun takia. Toivottavasti kivut ovat taakse jäänyttä elämää sillä kahden viikon kuluttua olisi edessä seuraava maratoni. Katsotaan miten tulevan viikon lenkit menevät...

Link to comment
Share on other sites

Pisin PK-lenkki sitten pohkeen hajotuksen.

95:15 15.59km 6:06/km avg 139

Syke olis saanut olla hieman korkeampikin mutta hyvä näinkin.

Tänään tuntui taas siltä, että kyllä juokseminen onkin sitten mukavaa. Olisin tahtonut juosta vielä 10 mutta parempi kai malttaa näiden km lisäysten kanssa, ettei tule taas takapakkia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy