Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 25.4.


Repe77
 Share

Recommended Posts

Sateen helpotettua käväsin pikalenkillä pururadalla. Hokasin vasta nyt, että tuo luulemani 1,5 km:n kiekka on tasapituinen, mutta kyltissä lukikin 1,520 m , joten tästä lähtien pitää huomioida nuokin lisämetrit. Jokainen o nimittäin etiäpäin, metrikin. Juoksin vanhoilla Pegasuksilla, jotka toimivat vielä yllättävän hyvin. Ei hierrä kuten nuo uudet tossut.

6.260 m / 39:41 / 6:20 min/km / avg. 148, max. 166

Link to comment
Share on other sites

Suunnistusta kovin märässä kelissä ja välillä räpylät olis toimineet paremmin kuin nastarit. Tietenkin valitsin 7km radan, kun se kuullostaa miehekkäältä. Matkalla oli märkää, tiheikköö, risuja, ojia, vetelää maastoa ja vääriä reitinvalintoja. Kaikki rastit löyty ja täysin märkä ukko tuli maaliin onnellisena!

1:03:55 ja matkaa tuli 7,9km

ja Emit sano sopimuksen irti vaikka lähdössä vilkutti lediä muutamia kertoja mut maalis ei enää toiminut, pitää mennä neuvottelee suunnistajan kauppaan...

Link to comment
Share on other sites

PK 2:04 - 19,0 km (6:32/km) - avg 139, max 152

En sitten halunnutkaan jättää mitään sattuman varaan, joten väänsin tänään sen verran kilsoja kasaan, että vaikkei huomenna tai perjantaina enää polulle pääsisi, niin omat määräennätykset syntyivät: 76,2 km/5 pv ja 84,4 km / 7 pv. Ei osunut tällä kertaa kalenteriviikolle, mutta samapa tuo...

Aika nylkyttelyä tuo tänään oli, mutta ihmeen alhaalla pysyivät sykkeetkin. Jalat olivat loppumatkasta kipeämmät kuin talven viisikymppisen jälkeen. Mutta hyvä näin - kenties vielä pari päivää pieniä lenkkejä ennen lepoa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy