Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.04 Sunnuntai


Savotar
 Share

Recommended Posts

Tälläistä lenkkiä ei toista, kiitos. Sykkeet oli ihan ok, mutta Pegasuksien kanssa yhteistyö loppui tähän. Voi olla, että ostin liian isot tossut, ja ongelmat osin siitä johtui. Mutta edellinen malli Pegasuksilla on sopivan pehmeä, eikä hiertäny kehräsluusta tai muustakaan. Uusi tossu oli sittenkin pettymys, ja Adluilla pitää jatkaa. Kait ne nyt sentään on juostavat. Mutta LI:n kanssa 14 km, ja Kuusijärvellä jo lähtiessä reistaillut vatsa piti tyhjentää kerran. Ainoa ilonaihe oli siis sykkeet, joten pitää edes vähästä iloita.

14 km / 1:40:30 / 7:11 min/km / avg. 127 / max. 154

Link to comment
Share on other sites

Taaborin hölkässä,tuulisessa säässä 21,7km vaikka oma kone näyttikin vaan 21,04km.Aika 1.45.08(epävirallinen). Tuntuu, että on vielä varaa kiristää kunhan tottuu näihinkin matkoihin. Kivassa maalaismaisemassa menoa, välillä vaan autoja varoen. Keskisyke 157 ja keskinopeus 4.59min/km

Link to comment
Share on other sites

Käväisin Samin kanssa Otaniemen urheilukentällä tekemässä vähän erilaisia drillejä. Loikkia, polvennostojuoksu jne. Tuota harjoittelua kesti rentojen taukojen kanssa 50 minuuttia, väliin mahtui muutaman 100 metrin kiihdyttely. Mittasin harjoitteet kolmena eri settinä:

1. Juoksu Otaniemeen: 42mins, 7,5kms, av hr 140, max hr 152, pace avg 05:23, 556 kcals

2. Drillit Otaniemessä: 50mins, 2,5kms, av hr 115, max hr 151, pace avg 10:06, 462 kcals

3. Paluujuoksu Otaniemestä: 42 mins, 7,5 kms, av hr 145, max hr 157, pace avg 05:31, 579 kcals

Eli siinä tuli siten reipasta juoksua ja drillejä vilustumislorvailupäivien jälkeen. :018: Otaniemessä oli kiva testailla, satanen kulki 18 sekuntia. Paluumatkalla vastaan juoksi huolettoman näköinen hirvi, joka olikin mies nimeltä Hietsu. Tuli moikattua vähän myöhässä....

Link to comment
Share on other sites

Eka kerta forea ulkoiluttamassa ja onnistuin sähläämään kesken matkan ajanoton pois päältä ja huomasin tuon vasta jotain 1,5 km:m kuluttua. Aika on siis arvio keskivauhdin mukaan ja keskisyke on mitattun ajan mukaan.

Fiilis ei muutenkaan ollut paras mahdollinen. Aamulla oli pientä tukkoisuutta, mutta ei niin pahasti kuin eilen. Lenkin alusta alkaen sykkeet ainakin 5 pykällää normaalia korkeemmat ja varsinkin jaloissa kylmä koko matkan. Tein silti suunnitellun lenkin -oliko se järkevää selvinnee parin päivän päästä.

17,14 km ja aika arvio on 2 h 19 min keskisyke 163

Link to comment
Share on other sites

PK 2:34 - 24,4 km (6:18/km) - avg 146, max 161

Pitkis - oletettavasti viimeinen pariin viikkoon. Ihan ok, tosin sykkeet olivat taas hieman koholla ja etenkin loppumatkasta, kun parinkympin kohdalla tuntui energiat loppuvan aika totaalisesti. Pari tuskaista kilometriä joutui vääntämään, kunnes olo taas helpotti.

Hieman reidet kipeänä, mutta muuten suht hyvä fiilis eilisen vk:n jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Tuli heitettyä 3h pitkis, matkaa tuli taitettua hissukseen, saldona 27,8km sykkeiden vaeltaessa keskiarvoon 136 (n.70%).

Lenkin pohjille aamusella en tankannut muutakuin jugurttia. Pelkällä mehulla ja vedellä ei kovin pitkälle pötkitä, onneks oli sentää pelastava suklaapatukka mukana. Energiat riitti kuin riitti jotenkin, päivällä vaan oli ihan hirvee nälkä. Paino oli lenkin jälkeen 65,9kg ja nyt 68,2kg, joten tankkaus tuntuu toimivan. Venytellä vieläkun vaan jaksais...

Link to comment
Share on other sites

Tänään Paimiossa suunnistuskilpailuissa, jo neljäs suunnistus tällä viikolla.

Kaikissa keskipulssi jossakin 155 haminoissa, kaikkien harjoitusohjeiden ja ohjelmien mukaan tällaisen pitäisi tuhota kunto totaalisesti.

Ei ehdi palautumaan ja leppoisia lenkkejä pitäisi siis olla 80 % uusimman Juoksija-lehden mukaan.

Mutta, mutta, joka kerta juoksu maistuu paremmelta ja ainakin itsestä tuntuu, että kuntokin nousee.

Miksi?? :102:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy