Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Joko odotat Jääkiekon MM-kisoja?


Runtothehills
 Share

Recommended Posts

Jääkiekon MM-kisat alkavat vapun kynnyksellä Moskovassa ja Suomen uskotaan taas kerran voittavan. Onko näin?

NHL-pelaajien uskotaan olevan ainoat oikeat jääkiekkoilijat Leijona-paidassa, mutta sitten kisojen aikana huomataan, että kyllä ammattilaisetkin osaa itkeä julkisesti pipo päässä Urheiluruudun haastattelussa. Menevätkö kisat kuitenkin noin?

On ollut hauska seurata näitä ennakkotunnelmia joita Suomen medioissa on puitu läpi jos vaikka miltä kantilta. X-valmentajia on ilmestynyt harvase ilta kuvaruutuun kertomaan kuinka Leijonia pitäisi valmentaa ja kuinka ei. Mutta missä on Tami Tamminen?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Huh, mikä matsi!

USA piti Suomea pihdeissään koko ottelun ajan, eikä jatkoaikakaan tuonut ratkaisua suuntaan eli toiseen. Ja rankkarikisakin ratkesi vasta viimeisellä yrityksellä.

:026: Suomi :026: Suomi :026:

Oli vauhdikkain peli näissä kisoissa. Nopsajalkaisia amerikkalaisia tällä kertaa. Suomi ei ollut tiukoilla huonon joukkueen kanssa, vaan melkoisen agressiivisen ja taitavan luistelevan porukan.

Link to comment
Share on other sites

Alkavatko? Enpä ollut kuullutkaan. Enkä kyllä aio kuulla jatkossakaan. Yksi hyvä syy lisää pitää pötyputki Off-asennossa.

Muakaan ei lätkä kiinnosta sitten pätkääkään. Ihan hyvä silti, että niille ketkä siitä tykkää on töllö ja hehkutusta mediassa päivittäin oikein kunnolla, niin saavat nauttia siitä mistä pitävät eikä se mua haittaa lainkaan.

Välillä vaan toivoisin samanlaista vastakaikua myös toisinpäin, eli rauha niille keitä lätkä ei tosiaan jaksa kiinnostaa. Ei oo eka kerta kun toissapäivänä viimeks kuulin taas siitä kuinka sivistymätön ääliö oon kun kysyin ohimennen, että ai nyt pelataan lätkän MM-kisoja vai kun jostain niin satuin kuulemaan? Ihan kun se ois joku ihmisyyden mittari, miten paljon jaksaa jonkun heikon itsetunnon omaavan Jarkko Ruudun lapsellista taklaus-machoilua hehkuttaa. On se kai sitten tosi kova jätkä, kun osaa ottaa täyden vauhdin ja taklata paikallaan olevan kiekottoman pelaajan selän poikki vaihtoaition laitaa vasten.

Mutta onhan niitä fiksujakin pelaajia varmasti paljon mukana. Sellasia, jotka osaa kynäillä maailmanluokan pakitkin ihan kahville. Niitten veivejä on ihan mukava välillä seurata "jostain top 5 maalit" videoklipistä, mitä vaikka saa työkavereilta sähköpostilla. Tai niitä, kun joku vetää vahingossa lämärin omaan maaliin, tuulettaa ja tajuaa samassa kun nostaa kädet ylös että mitä sitä oikein tuli tehtyä. On siinä varmaan aika uuno fiilis, ja tekis mieli porautua jään alle piiloon. :wife::075::fryingpan::action-smiley-073: Heh.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy