Jump to content
Juoksufoorumi.fi

la 21.4.


innokas
 Share

Recommended Posts

Tunti 20 minuuttia kuntopyörää keskisykkeellä 125 (68% maksimista). Ei haittaa toipilas jalka tällaisella kelillä, kun lumiräntää pyyhkii tulemaan taivaalta. Sisällä kuntoilu on tällaisella säällä ihan ok, tulipa katseltua vanhaa Doors-elokuvaa nauhalta.

Myöhemmin täytyy pitää kunnollinen parinkymmenen minsan venyttelytuokio.

Link to comment
Share on other sites

Tänäänhän on okein ennätysmurskajaiset, onnittelut kaikille oman ennätyksen cooperilla/5/10 km:llä, puolimaralla tai maralla tehneille :voitto:

Oli aamulla vähän takkuinen olo, joten en viitsinyt mennäkään salille rehkimään ja lenkinkin siirsin sään takia huomiselle. Tuli sentäs tehtyä fillarointilenkki paloheinään MiikkaB:tä ja Mönkijää kannustamaan -niin ja tietty kauppalenkki fillarilla.

Link to comment
Share on other sites

Hienoja ennätyksiä jo kauden avajaisissa! Onnittelut puolikkaan ennätyksestä, Savotar - neljä tuntia maralla pitäisi olla paperia! Ja Niilos & Junnu menee ihan hirveällä vauhdilla pikamatkoja...

Tänään ei ollut vastoin ennakkoaavistuksia polttareita, mutta Vuosaareen en jaksanut lähteä. Silti pieni vauhtilenkki, jolla sai ainakin paremman mielen kuin epäonnistuneella ennätysyrityksellä tai perusköpöttelyllä olisi saanut. Ja kenkinä ei ollut Karhut vaan 2110:t, joilla perinteisesti samoilla sykkeillä juoksuvauhti on noin 5-8 s/km hitaampaa...

VR 1,0 km + VK 0:48 - 9,4 km (5:04/km) - avg 164, max 177 + VR 1,0 km (yht. 11,4 km)

Link to comment
Share on other sites

Vesijuoksua 45 min. Ensimmäinen 15 min kevyesti, ja seuraavat 15 min hiukan ripeämmin, ja viimeinen 15 min reippaasti. Mittasin ranteesta sykkeen lopussa, mutta siellä se 120 nurkilla pompsahteli. Eli ei silti hirveän korkealla.

Savottarelle onnittelut hyvästä puolimaraton ajasta. Niin se harjottelu tuottaa hedelmää, hienoa :)

Link to comment
Share on other sites

Toiset ne vaan juoksee ennätyksiä ja mulla ei kulkenut tänään lainkaan.

Liekö syynä 50-vuotispäivillä aiemmin päivällä nautitut eväät, vai kamala vastatuuli suuren osan matkaa. No yhtä kaikki, onnittelut enkoista Savottarelle ja Junnulle sekä synttärionnittelut Rautamar:lle.

2,4 km verryttelyä

6,9 km VK 4:53/km AVG 141 MAX 145

2,9 km verryttelyä

Yhteensä 12,2 km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy