Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksija 3/2007


Mikkok
 Share

Recommended Posts

Koskahan tän saa lehtipisteestä?

Olen mielessäni vatvonut ja punninnut, että tilaisinko lehden vai jatkanko ostamalla irtonumeroita, välillä tuntuu että lehdessä ei olisi kovin paljoa lukemista vaan sellaisia pikkujuttuja ja puffeja.

No katsotaan miten äijän käy.

Näitten juoksulehtien ongelma on kai, että kun on yhden tai pari vuosikertaa tilannut, niin sitten jutut kiertää aika paljon samaa kehää. Melkein fiksumpaa hankkia joku kattava opus aiheesta, ja sitten silmäillä netistä lisää juttuja. Juoksija-lehdessä on mielestäni muutamia ihan päteviä kirjoittajia, mutta kaiken sortin lifestyle- ja feature-jutut tai henkilökuvat ovat aika väkinäisiä. Visuaalisesti lehti on aika tuotekuvastomainen eikä kauheesti inspiroi. Yleensä jotkut harjoitusohjelma-, venyttelyliike- ja ravintojutut tulee luettua tarkemmin. Parasta Juoksija-lehden tilaajalle on MOVE!-kalenteri - oikeastaan se syy minkä takia lehden tilaan ja tietysti Juoksija-kortilla saatavat alennukset...

Link to comment
Share on other sites

Vieläkö se toinen julkaisu on hengissä? Jotenkin tuntuu että ei kauan enää- vaikka periaatteessa on hyvä että juoksu/hiihto/muu liikunta-lehtiä on runsaasti. Itse en ole tuosta toisesta, eli siis Juoksu/Hiihto-lehdestä jaksanut innostua. Ja mitä Juoksija-lehteen tulee niin senkin viime numerot ovat mielestäni olleet heikohkoja, juuri yllämainituista syistä.

Kaipaisin lehteä jossa olisi kuntoilua laajemmin, eli juoksun ohella esimerkiksi pyöräilyä, uintia, hiihtoa, kuntosalia jne. Mutta ei mitään tekopirteää töhnää tyyliin Fitness-lehti.

Link to comment
Share on other sites

Molempien lehtien uusimmassa numerossa on kahdeksan viikon ohjelma eritasoisille maratonjuoksijoille... En vielä tehnyt valintaa, mutta suunnitelmissa on eka kertaa kokeilla ohjelmallista pidemmän ajan systeemiä.

-gs

Molempien lehtien uudet numerot ovat muutenkin kuin samasta uunista, väritystä myöten.

Link to comment
Share on other sites

Tän juoksu/hiihto-lehden mä alottelin viikonloppuna ja vielä se on tuolla yöpöydällä. Uusin Juoksija tuli tänään postiluukusta. Pettymysten kevät jatkuu, sanotaan nyt näin. 8 viikon ohjelma on kyllä turha. Tai jollakinhan ne sivut pitää täyttää. Muutenkin aika tasapaksu julkaisu. Suurin pettymys oli tämä todella suppea kenkätesti. En nyt jaksa kaivaa kaappejani, että oliko jo vuoden ensimmäisessä numerossa kevyiden kenkien testissä mukana trainer, kayano ja new balancen 9xx-sarja? Siis noiden kenkien tämän kesän kengät?

Mitä on tullu luettua tuota ultralehteä, niin pasin otetta olis mukava nähdä myös näissä isommissa julkaisuissa. Vinkki vinkki.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy