Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lempiruokasi?


Siutla
 Share

Recommended Posts

Lyhyestä virsi kaunis: Mikä on lempiruokasi?

Nyt ei tarvise miettiä onko ruoka terveellistä vai noup. Tässä ketjussa kaloreista ei tarvitse välittää. Lempiruuaksi kelpaa niin hedelmäsalaatti kuin lihapirakka nakki-pekoni-meetvursti täytteillä.

Itse olen pizzan suuri ystävä. Polkupyörän jälkeen pizza on mielestäni maailman paras keksintö! "Pohjatäytteinä" aurajuusto ja salami - siihen päälle esim. ananas ja jalapeno. Höysteeksi iso tonkka jääkylmää colajuomaa. Noin pari kertaa kuukaudessa suon itselleni tällaisen herkkumätön.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mielenkiintoinen kysymys....parhaimmat ateriat ovat olleet maksapihvit, mutta jostain syystä syön sitä aika harvoin....voiko sellainen olla lempiruoka? Jos perustelu perustuu mitä useimmin syö...ehkä kaurapuuro ja juomana vesi :)

Kaipa se maksapihvi vetää pisimmän korren...parasta on vanhan (10v) uroshirven maksa...on mausteet omasta takaa...puhtaasta suomen luonnosta :)

Link to comment
Share on other sites

Ravintolassa härkää puoliraakana, perunaa, salaattia ja valkosipulia niin, että vesi valuu silmistä. Koko komeus huuhdotaan alas hyvällä punaviinillä.

Kotona se voisi olla tuo jo mainittu lasagne, aikuisten versiona, eli valkosipulia samalla tavalla, kuin ravintolavaihtoehdossa. Ruokajuomana raikasta vettä.

Link to comment
Share on other sites

Perinteinen poronkäristys puikulapotuista tehtyyn muusiin.... Njam....

Lisäksi ollaan porukoitten kans pidetty jo "perinteiset" Hot Wings-bileet 4 x vuodessa. Menestys on taattu!!! Suosittelen tekemään myös itse, eli tukusta 4,5 kg säkki siipiä ja S-ketjun ravintoloissa on myytävänä kastike-esanssia 12-15 €/litra, jonka sitten sulatat rasvaan makumieltymystesi mukaan. Voipi olla että siivet katoaa tarjoiluastiasta......

Link to comment
Share on other sites

Kyllä se taitaa olla semmonen perinteinen lihamakaroonilaatikko. Jos niinku ihan oikeista sapuskoista puhutaan, mutta

sitten jos ei oikeista niin perunalastut, meetvursti ja tietysti pusut !

Irtokarkit meinas unohtua...

Pitsasta en oikeestaan tykkää yhtään, ai niin mutta ihan semmonen vanhanaikainen grilliruoka...ohos ja meinas kaikista mieluisin unohtua MAKKARA !!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy