Jump to content
Juoksufoorumi.fi

23.10


kurppa
 Share

Recommended Posts

14 km 1:29. Keli nollassa, mutta sen verran kylmä tuuli oli, että laitoin suosiolla Rukan Windstopper-hiihtopuvun ja hiihtopipon päälleni. Varsin fiksu valinta ja mukavaa oli. Tuli nimittäin iskettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla - kävin lenkillä ja hain tarvitsemani tyhjän rompun kauempana olevasta liikenneaseman marketista.

Link to comment
Share on other sites

Kuukauden juoksutauko ohi 3:ssa viikossa :?: Tänään siis ensimmäinen lenkki Vantaan maratonin jälkeen. Km vauhti 5.46 11,5km:n lenkillä, sykkeet oli jostain ihmesyystä niin korkealla vauhtiin nähden, etten niitä tähän kehtaa edes laittaa kaiken kansan nähtäville.

Tänään vielä 1h sulkapalloa, samoin ensi viikko menee vielä sulkapallon merkeissä, viikonloppuna eka sulkapalloturnaus Helsingissä. Ensi viikon tavoitteena on kuitenkin käydä ainakin kerran lenkillä ja kotiratacooper. Lauantain sulisturnauksen jälkeen epäilen kuitenkin ettei jalat vielä sunnuntaina juoksukunnossa.

Link to comment
Share on other sites

4km palauttavaa hölkkää/kevyttä ja salilla jalkatreeni. Oli meinaan etureidet eilisestä pitkästä lenkistä kipeät, että salilla jalkakyykyt ja sen sellaiset olivat asiallisen tuskallisia... :wink: Tuonkin homman olen ajan myötä oppinut: ei tuska ole aina pahasta treenatessa, pitää osata tehdä ero tuskan ja tuskan välillä. Eli se voi olla vain sellaista joka kertoo siitä, että viet lihakset niiden nykyisille rajoille, eikä siten pahasta, tai sitten se on sitä että tuli möhlittyä taas oikein olan takaa. Tänään oli onneksi tuota ensimmäistä. :)

Link to comment
Share on other sites

Tunti suhteellisen reipasta menoa, keskisyke 165 ja kyllä muuten tuntuu reisissä, että tuli oltua melkein kuukausi sängynpohjalla taudin takia. Etureidet on aivan tönkköinä ja muutenkin meno oli kyllä niin tuskaista, että kattoo kuinka pitkään tässä menee ennen kuin palataan normaaliin menoon. :tökkiminen

Toivottavasti ens viikko sujuis jo paremmin... :roll:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy