Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Taaborin hölkkä 22.04 21.7 km Tuusula


Recommended Posts

Ei ole kokemusta mutta kyselin kisajärjestäjiltä hölkkäsarjasta ( oma vauhti noin 5.30 - 6 min / km), juomista ja aikaisemmista osallistujamääristä ja vastasivat seuraavaa...

Hei,

kahden tunnin juoksijoille on riittänyt aikaisempina vuosina juoksuseuraa,

eli tapahtumassa on monen tasoisia matkan taittajia. Pitemmällä lenkillä eri

sarjoissa on ollut osanottajia 70-80 juoksijaa, hölkkäsarjassa suurin

osanottajamäärä. Juottoasemia on yleensä ollut kaksi, mutta pyrimme saamaan

kolmannenkin matkan varrelle. Lenkki kiertää Rusutjärven kautta Palojoelle

ja Nahkelan kautta takaisin Vaunukankaale, eli yksi kierros. Klo 12.30

mennessä ilmoittautumiset. Kaikille otetaan aika.

Link to comment
Share on other sites

Toi oli varmaankin sitä kuuluisaa v*ttuilua... :)

Katotaan mitä kello näyttää sunnuntaina ja spekuloidaan sitten. Voi hyvinkin olla, että luvassa on ankaraa itsekritiikkiä.

No ehkä kevyttä vittuilua tai edes jonkinlainen hjuumori pläjäys =) Mut todellisuudessa mulla on kova usko sun kuntoon. Ei tartte muutakuin pää pystyyn ja rohkeesti kohti KOVIA haasteita SAATANA!! Kyl kunto kestää!!

Link to comment
Share on other sites

Epävirallisia tuloksia Taaborin hölkästä:

Lyhyt matka:

1. Jamppa 32.47

2. Ville Hautala 33.xx

Hyvin näytti kulkevan Jampan juoksu, muut jäivät kauas taakse. Tosin loppuajasta ei voi vetää kovin tarkkoja johtopäätöksiä sillä juostu matka ei ole ilmeisesti 9,6 km vaan hiukan lyhyempi. Jamppa tuumi että ainakin kone otti hyvin kierroksia, keskisyke oli 180. Eiköhän ensi viikonloppuna tule kovaa jälkeä Saksanmaalla!

Edwin lähti juoksemaan pidempää lenkkiä, ja taitaa tätä kirjoitettaessa olla vielä tien päällä.

Link to comment
Share on other sites

32.37 oli loppuaika. Reitin pituutta voisi pohtia loputtomiin, mutta se on aika turhaa. Mäkiä ja tuulta piisasi sillä ainakin ihan riittävästi.

Juoksun tuntumaan ja rentouteen en ole vieläkään tyytyväinen, vaikka meno oli tänään parasta mitä leirin jälkeen on ollut. Toivon, että tämä juoksu kuitenkin avaisi paikkoja, ja Hampurissa pääsisi viikon kuluttua täydessä iskussa matkaan.

Kisasta jäi mulle vähän huono maku, kun lyhyempää matkaa 4km kohdalla johtanut Tempest juoksi harhaan, ja voitto tuli minulle. Palkintona oli yllätten reppu täynnä tavaraa, Tukholman risteily jne, ja en koe pätkääkään ansaitsevani niitä. Herrasmiehenä juoksun todellinen voittaja kuitenkin kieltäytyi ottamasta reppua vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Tolle harhaan juosseelle "herrasmiehelle" tai sählälle oli huudettu jo kaksikymmentä metriä ennen kääntymistä, että vasempaan lyhkänen jne ja huudettiin kovaa vielä peräänkin, että suoraan menee pitkä matka. Oli kuulemma kuullut huutoakin, muttei huomannut kääntyä, eikä varmaan tajunnut katsoa etukäteen kartasta reittien eroamista tai huomannut opastetta risteyksessä, joskus pitää myös uskaltaa kysyä, jos ei tiedä mihinkä mennä...no sattuuhan näitä, mutta Jamppa sä olet reppusi ansainnut. Ite jyräsin tarkoituksella pitkän matkan kaverin kanssa, vauhti ei ollut kummoista n. 3.32/km?. Tämmöinen vauhti menee vielä ja sitä voisi jumputella pitempäänkin, vaikka takareisiä kiristää. Reitti oli mukavan vaihteleva ja sää suosiollinen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy