Jump to content
Juoksufoorumi.fi

9.12.


JussiH
 Share

Recommended Posts

Keskiviikkona tuli tehtyä niin kova spinningharjoitus, jota vielä alustin muutamalla kovahkolla vedolla matolla, että torstaina ei sitten jalat olleet oikein vielä toipuneet. Niinpä eilinen 21km pk muuttuikin 9km pk-lenkiksi, vieläpä tavallista alhaisemmilla sykkeillä. Vielä kun lisätään että Vantaanjoenvarren polut olivat hiton liukkaita enkä älynnyt pöljä laittamaan liukuesteitä jalkaan, oli vauhti todella hidasta, vain vähän päälle 10km/h keskivauhtia.

Tuo torstain lenkki siis toimi palauttavana aika pitkälti, ja tuon kunnon pk-lenkin vetäisinkin sitten tänä aamuna, eli 23,2km aikaan 1:55. Liukasta oli edelleen, mutta nyt oli jalat juoksukunnossa ja liukuesteetkin jalassa. Olin todella aikaisin liikenteessä, ja vaikka en olekaan mitään aamuihmisiä niin nyt oli kyllä todella kivaa. Eilinen palauttava pk-lenkki oli näköjään juuri sitä mitä tarvittiinkin, niin irtonaista ja vapautunutta oli meno tänä aamuna. Vähän turhan paljon tuli laitettua päälle kun pelästyin huikeaa -5 astetta pakkasta (aiemmin ollut lähempänä nollaa...) ja luulin että ulkona tuuleekin, sellaista olivat ennustelleet. Mutta kun ei sitten tuullutkaan paljoa niin vähän hikihän siinä sitten tuli. Makee lenkki ja fiilis päälle joka tapauksessa. :innostunut

Nyt vielä sormet ristiin että palaudun riittävästi voidakseni tehdä illemmalla vähän taas vetoja matolla sekä salitreeniä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy