Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 14.4


Pantse
 Share

Recommended Posts

Tarkoitus oli mennä kevyesti pururadalla, ja alussa sykkeet huitelikin alle 140:n. Mutta sitten hieno ilma sokaisi ja mäkinen maasto lisäksi teki sen, että lenkki lipsahti lievästi VK:n puolelle. No nautiskellen annoin siis mennä, ja tein pari pientä mäkivetoaki lenkin aikana. Toinen oli 200 m pitkä mäki, jossa sykkeet käväs yli 170:n.

8.1 km / 52:55 / 6:32 min/km / avg. 152 max. 173

Link to comment
Share on other sites

Tuli tehtyä eka pidempi lenkki sitten tammikuun lopun. Oli kiva huomata, ettei peruskunto ollut täysin romahtanut juoksutauon aikana. Vaatetta oli loppumatkasta vähän liikaa ja vauhtikin oli lopussa turhan kovaa -samoin syke.

15,35 km aikaan 2.01.39

Lisäys... tuli sitten tän lenkin kunniaksi ilmoittauduttua HCR:lle.

Link to comment
Share on other sites

Ja pitkästä aikaa juoksemassa. Tunteroinen ja 12,4km syke 140. Oli pitkät kyllä liikaa päällä. Epätoivoista hihojen ja lahkeiden kääriskelyä pitkin lenkkiä. Syke nousi helposti. Syynä lienee pitkä juoksutauko ja lämmin keli.

Mutta mikä tärkeintä, jalka kesti hienosti, ei tuntunut juuri mitään :) Niin ja mikä vielä hienompaa, voittajan :voitto: on helppo hymyillä. On vain YKSI ja YLIVOIMAINEN Suomen Mestari! Että voi lenkkeily sitten ollakin mukavaa ja seuraavaksi mestaruuspirskeisiin..

Link to comment
Share on other sites

Hienoa, että Mensongen koipikin alkaa taas toimimaan!

Oma lauantain anti:

PK 1:42 - 16,2 km (6:16/km) - avg 148, max 161

Kaunis keli, ja allekirjoitan täysin jäsen M:n kommentit pitkisten turhuudesta. Sekä jalassa että ylöosassa, ja aika lämpimältä tuntui... Kauniista säästä huolimatta itselle jäi lähinnä päälle armoton *itutus, kun meno tuntuu ihan hirveältä. Ja lisäksi nivunen alkoi kiristelemään loppuvaiheissa, joten nyt taas toivotaan parasta.

Link to comment
Share on other sites

87mins, 16kms, av hr 145, pace avg 05:23, 1198 kcals

+15, aurinkoista, lyhyiden trikoiden keli. Ihan kesä! Pitkän juoksupaidan ois voinut tosiaan korvata t-paidalla. Tarkoitus oli mennä TV kevyttä matalilla sykkeillä pururataa 5x, mutta kun vaaka näytti aamulla ylimääräisen kilon, niin otin penaltyna toiset 5x purtsan kiertämistä. Annoin mennä miltä tuntuu, enkä tuijotellut sykkeitä. Aika reippaanahan tuo lenkki menikin sitten läpi. Max syke pomppasi 156, ja keskiarvokin oli 145. Jotenkin tuntui vaan ihmeen rennolta juosta tuollasita 5:15-5:30 min/km vauhtia. Meikun purtsan mäetkin tuntuivat enää vaan pieniltä nyppylöiltä.

Kauniista säästä huolimatta oli myös v*tus-momentteja. Viimeisen päälle pukeutunut fillaripari ajeli törkeesti vaan jalankulkijoiden puolella ja oli törmätä päin. Tylytin heitä ja kehotin pysymään fillaristien puolella. Oltiin siinä niin trendikkäitä, mutta aivot ja liikennesäännöt lienevät jääneen kotiin - jos niitä nyt sielläkään oli.... Tuosta tyylirikosta huolimatta aivan mahtavan miellyttävä lenkki. :dankk2:

Huomisen yhteislenkistä en vielä tiedä - kun sinne ei saa sitä iPodia ottaa mukaan....:018:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy