Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rotterdam


Recommended Posts

Jep. Mun ennätystehtailu oli muutenkin vähän toiveajattelua, sillä tyhmäähän tuossa olisi ottaa suurta riskiä kun ensisijainen tavoite oli kuitenkin varmistaa MM-paikka. Varsinkin Janne on sen verran tarkkaan laskelmoiva juoksija ja ehkä sen takia ainoa suomalainen kärkimaratoonari jonka voi laskea tulevan maaliin useammin kuin keskeyttävän :voitto: Toivottavasti treeni MM-sakboihin sujuu hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Eikös Jannella ollut MM-paikka jo varmistettuna viime vuoden EM-maran suorituksella? Eli siinä mielessä olisi olosuhteiden salliessa voinut hakea pienellä riskillä sitä huippuaikaakin. Hyvä rutiinisuoritus kuitenkin Jannelta raskaissa olosuhteissa ja mainio osoitus siitä, miten paljon lämpötila vaikuttaa maratonilla tulostasoon.

Link to comment
Share on other sites

Mikä tämä Rottiksen juttu oikein oli?

Järjestäjät päätti pistää aidan pystyyn reitille kesken juoksun, koska oli niin kuuma!? Eikö ketään palstalaisia ollut mukana? Tapahtuman omilla sivuilla oli vain sivulauseessa maininta, että pormestari päätti turvallisuussyistä keskeyttä juoksun. Ennenkuulumatonta! Eihän siellä ollut kuin reilut 20 astetta lämmintä. Tietääkö joku enemmän?

Kuulin, että joku suomalainen oli ylittänyt tyynesti aidan ja yrittänyt jatkaa, mutta kaveri oli otettu järjestäjien toimesta kiinni. Tyyppi vaati rahojaan takaisin, ja kun ilmoittivat ettei käy, niin lupasi amerikan malliin haastaa oikeuteen. Tässä tapauksessa mielestäni täysin perustellusti.

Tuskin tyytyisin itsekään mukisematta kohtalooni, jos valmistautuisin kuukausia maratonille, lentäisin toiselle puolelle Eurooppaa korjaamaan kovan työn hedelmiä, ja sitten joku idiootti päättää sulkea reitin kesken juoksun "turvallisuussyistä".

Osallistumismitaleita oli jaettu siellä aidalla sitten. Enpä olisi uskaltanut olla jakajana.....

Tässähän pitää jatkossa puntaroida tarkkaan, mihin sitä uskaltaa lähteä juoksemaan, jos tällaista voi sattua. Täällä kylmässä pohjolassa en ole kuullut että lämmön takia olisi kisoja keskeytetty. Hämeenlinnassa 2003 oli +32 varjossa (itse köpöttelin vain puolikkaan, mutta maratonkin oli ohjelmassa), ja taisi viime kesänäkin kolmekymppiä rikkoutua monessa skabassa, mutta kyllähän ne loppuun asti viedään aina.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy