Jump to content
Juoksufoorumi.fiPe 30.4.

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Sama eli 10x70m ruskoja 9 km:n lenkillä. Tosin olen alkuvuoden määrissä ylittänyt koko viime vuoden jo kolme viikkoa sitten, mutta se ei valitettavasti johdu alkuvuoden erinomaisuudesta kuten @X66:lla. Tällä viikolla kyllä voisi kokeilla juosta joka päivä, huomenna kuitenkin vain hyvin lyhyesti.

 

E. Tähän kuukauteen näemmä 191,2 km (44,6km/7pv, 19 lenkkiä, 10+km /lenkki) kaikki vaihteeksi juosten. Eka viikolla oli pientä häikkää muuten suunnitellussa >200km tahdissa.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, perttu said:

Sama eli 10x70m ruskoja 9 km:n lenkillä. Tosin olen alkuvuoden määrissä ylittänyt koko viime vuoden jo kolme viikkoa sitten, mutta se ei valitettavasti johdu alkuvuoden erinomaisuudesta kuten @X66:lla.

Erinomaisuudesta nyt en tiedä kun suorituskyky näyttää aika samalta kuin vuosi tai kaksi vuotta sitten. Takana on aika hyvä hiihtotalvi lumen suhteen ja ladulla tuli vietettyä enemmän aikaa mutta keskimäärin melko rauhallisilla vauhdeilla. Ehkä sitä voi tässä iässä olla kuitenkin tyytyväinen kun kuvittelee pystyvänsä samaan kuin ennenkin eikä mitään ihmeempiä vaivoja ole.

 

Link to post
Share on other sites

Tänään 14km kevyesti 5.50 vauhdein ja vähän myöhemmin 8km 5.00. Tuo 5.00 vauhti oli aika hankalaa kun tortillat ja munkit mahassa eivät olleet juoksu tuulella. Koko kuukausi 457km joka taitaa olla oma enkka. Viime la kevyellä lenkillä takareisi alkoi hieman kenkkuilemaan, mutta osteopaatti/hieroja auttoi hyvin. Ke 800m vedoissa alkoi kyllä hieman tuntumaan, joten jätin vikan vedon juoksematta. Tänään ei kyllä huomannut mitään. Nyt on tovi kirmailtu uusilla Nike Vomero 15:lla. Omallaan tavalla kiva juosta normi lenkkareilla, ilman levyjä, pomppuja tai paksua pohjaa. Niin vaihtelu virkistää. Nyt kevyelle viikolle taitaa tulla 80km, jonka jälkeen pitäisi muuttaa treeniä kohti suvi-iltaa

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy