Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tokion olympialaiset 2021 (+Sapporon maraton)


perttu
 Share

Recommended Posts

Avataanpa hieman ketjua jo ennakkospekulaatioihin siltä varalta että jonkinlaiset kisat nyt järjestyisivät koronasta huolimatta. 23. heinäkuuta kisojen olisi tarkoitus alkaa jonkinlaisin turvajärjestelyin.  Maratonjuoksu ja kävelyt siis pidettäisiin poikkeuksellisesti Sapporossa Tokion kuumien olosuhteiden vuoksi.

 

Suomalaisista ei-yleisurheilijoista tässä ovat viime aikoina jääneet mieleen Arvi Savolaisen nousujohteiset painit, jotka liiton mukaan antavat olympiapaikan hänelle sekä viimeisimpänä rintauimari Matti Matssonin huikea nousu takaisin kahdeksan vuoden takaiseen kuntoon ja selvästi sen ylitse. Matssonilla oli tässä välillä mm. sellaista että hänellä oli pitkään diagnosoimaton keliakia joka löytyi vasta 2019. Sitten taas kilpailut ovat olleet vähissä koronan vuoksi, joten hyvä nähdä että uinti nyt kulkee. Toki lyhyemmällä matkalla parantanut siitä huolimatta SE:täkin tuossa välissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olen tässä viritellyt itseäni jo kisafiiliksiin ja eikös sitten pari päivää sitten uutisoitu, että Japanissa on isoissa kaupungeissa, mukaanlukien Tokio, koronan takia jonkinlainen hätätila päällä. Miten olisi mahdollista mukamas saada se hätätila pois ja järjestää kisat 10 viikon päästä? Joku ei nyt natsaa.

Link to comment
Share on other sites

Onhan tuo itselleni ainakin mysteeri miten Japani voi olla noin jälkijunassa rokotuksissa. No 10 viikossa tilanne voi kuitenkin olla aika erilainen kuin tänään, tosin se lienee silti vähintään uhkaava. Toisaalta olympialaiset ovat jokseenkin kuplassa, varmaan niin paljon kuin ne nyt vain voivat olla ja urheilijat rokotettu. Poikkeusjärjestelyt tulee toki viemään kisafiilistä, toisaalta moni varmaan odottanut kovasti olympialaisia tässä viime vuosien tilanteessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
On 9.7.2021 at 20.09, jt train kirjoitti:

Melkein tekisi mieli boikotoida koko kisat, kun ilmoittivat ettei pääse yleisöä. VMP! 

 

On aika erikoinen tilanne. Tähtitieteelliset kustannukset, eikä edes kisaturisteja tuomassa rahaa. Noh, ne alkaa vissiin joka tapauksessa. Eilen oli kai jo jotakin jalkapalloa, seurasiko kukaan? Nytkin kai pyörii jotakin pelejä.

 

Ensi viikon Perjantaina alkaa sitten yleisurheilut, ja Topi Raitanen ainakin lauteilla heti.

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy