Jump to content
Juoksufoorumi.fiMyydään harjoitteluun Elliptigo 3C

Arvostele ketju:


Guest Nipsus

Recommended Posts

 • Vieras

Myyn  n. Viisi vuotta sitten ostetun Elliptigo 3C pyörän. Tilattu Englannista, koska ainakaan muutama vuosi sitten tätä pyörää ei myyty Suomessa. Hinta uutena n. 1700 euroa. Elliptigon on aikoinaan kehitellyt amerikkalainen triathlonisti harjoitusvälineekseen, kun hän oli loukannut polvensa.
Tässä kulkupelissä yhdistyy juoksu ja pyöräily. Sopii myös heille, joiden polvet ei kestä juoksemista, sillä tässä ei tule jalkoihin tärähtävää iskua, kuten juostessa, vaan tuntuu vähän kuin ilmassa juoksisi.

Nyt olisi hyvä tilaisuus ostaa harvinainen kulkupeli hauskaan ja kuntoakohottavaan menoon.

Pyörässä on kolme vaihdetta ja säädettävä askelpituus ja ohjaustangon korkeus. Pyörä on ehjä ja toimiva, mutta vaihteet vaativat säätöä ja ketjunrattaat on kuluneet, samoin kuin takarengas.

Youtubessa on paljon videoita nähtävissä, miltä meno tällä pyörällä näyttää, kun kirjoitatte hakusanaksi esim. Elliptigo 3C

Linkki nettimyymälän sivuille:
https://www.elliptigo.com/product/elliptigo-3c/

IMG_20210421_153126.jpg

IMG_20210421_153214.jpg

IMG_20210421_153234.jpg

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy