Jump to content
Juoksufoorumi.fiVJ Ultra

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Uutta kenkää tulossa VJ Sportilta:

 

💥 Nyt on aika esitellä uusi VJ Ultra 💥

 

VJ ultra on hyvin vaimennettu polkujuoksukenkä, joka on kehitetty yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa. Nimensä mukaisesti Ultra soveltuu hyvin pidemmille matkoille ja niille juoksijoille, jotka arvostavat vaimennuksen tuomaa mukavuutta. 
Vaimennuksesta huolimatta emme ole tehneet kompromisseja keveyden tai juostavuuden suhteen 🔥💪

Kengillemme tunnusomaisesta loistavasta pidosta huolehtii omasta erikoiskumistamme valmistettu Superior Contact -ulkopohja. Medium+ lestin ansiosta varpailla on hieman enemmän tilaa, mikä tekee juoksusta tasapainoisempaa ja mukavampaa. Ultra tulee myyntiin ensi viikolla niin jälleenmyyjille kuin omaan verkkokauppaammekin. ”

 

 

2D0A3DA1-828B-40A9-A876-5E84C3239EDD.jpeg

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Mulla Ultrat olleet nyt parilla lenkillä jalassa ja täytyy sanoa että tykkään!

 

Istuvuus on yksilöllinen juttu, mutta mulle ainakin sopi jalkaan todella hyvin heti laatikosta. Kanta pysyy hyvin paikallaan vaikka fylliä ei olekaan paljoa nilkan ympärillä. 

 

Vaimennusta riittää, se on suorastaan Hokamaisen pehmeä. Vertailukohtana eläkkeelle siirtyvä Hoka Speedgoat 3 ja Topo Ultraventure. Sanoisin että VJ on yhtä mukava kuin Hoka, mutta polulla tunnokkaampi ja tarkempi eikä nilkat ole yhtä kovilla kaltevalla pinnalla. Topo on heikommin vaimennettu ja joka suuntaan löysempi.

Tilaa varpaille ei tietysti ihan samalla lailla ole kuin Topoissa, mutta ehkä saman verran tai hieman enemmän kuin Speedgoatissa.

 

Pohja vaikuttaa tosi pitävältä, mutta märällä en ole vielä päässyt testaamaan. Toimii ainakin kivillä/kallioilla ja juurakossa.

 

VJ ultra tulee olemaan mulla ykkösvalinta kesän YPH:lle. Ehkä Topot dropbägiin viimeiselle legille, jos on kuivaa

 

Link to post
Share on other sites

Lisäyksenä eiliseen, aamulenkillä todettu erinomaisen hyvä pito märillä kivillä ja kallioilla. Samalla tavalla voi luottaa kuin Speedgoatin megagrip-pohjaan. Eli en allekirjoita Polkujuoksija-lehden arvostelussa mainittuja pito-ongelmia märällä kalliolla. En tiedä mikä polku-ultra kategorian paljon vaimennettu kenkä pitäisi paremmin kuin tämä tai SG?

 

Asvaltilla VJ on vähän kolho juostava, mutta eipä se siihen ole tarkoitettukaan. Tässä on moni hyvä asia periytynyt VJ:n suunnistuskengistä, mm. se ettei materiaalit ime juuri lainkaan kosteutta.

 

Nauhoista en tykkää, liian ohuet ja liukkaat. Mutta nehän on helppo vaihtaa

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy