Jump to content
Juoksufoorumi.fiArto Nybergin haastateltavana Kati Ahokas Su 11.4.

Arvostele ketju:


Recommended Posts

2 tuntia sitten, PaHa kirjoitti:

Areenasta katsoin Ahokkaan osuuden. Olisin halunnut kyllä vähän tarkemman/ paremman haastattelun, mutta eihän tuossa konseptissa ole aikaa. On tullut hyvälle tuulelle aina, kun Ahokkaan haastatteluja on saanut kuunnella. Ja heti teki taas mieli lenkille, vaikka jo aamulla kävin. Ehkäpä vielä illalla hiippailemaan...

 

Nyberg ei oikein ole perillä yleisurheilusta, kyselee epäolennaisuuksia. Lotta Kemppiseltäkin uteli pari viikkoa sitten lähinnä vammoista. Kaveri lienee enemmän jalkapallomiehiä.

Link to post
Share on other sites

Aikaahan tuossa ěi ole paljon ..per ihminen ... se on vähän sama  kun pitäs  kertoo 10- 20 m  miltä tuntuu kun Rukalla 82 km 24 h .. -3 päivää... ehkä jättäsin kertomatta.. se on tätä... pintaa syvemmälle on vaikee porautua..lyhyessä ajassa...ja kyšytään niitä ** vääriä** kysymyksii..jonkun saman lajin taitajan pitäs tehä  noi haastattelut ..  joo taitaa olla futareita ...

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy