Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Suomi-Juoksu 100 km, 12.-13.6.2021

Arvostele ketju:


M.BoneS
 Share

Recommended Posts

Suomi-Juoksu 2021 on päätetty siirtää 12.-13.6.2021 ajankohtaan. Suunnitelmaa ei ole muuten muutettu mitenkään, eli lähtö on klo 19:00, maksimiaika 15 tuntia ja reitti sama kaunis pitkä kierros kuin vuonna 2019. Ajankohdan lopullinen varmistuminen on vielä Salon Urheilupuiston vahvistuksesta kiinni.

 

Siirto mahdollistui, kun Salon Power Cup lentopallotapahtuma jouduttiin siirtämään kyseiseltä viikonlopulta. Suomi-Juoksu siirtyy vain kahdella viikolla eteenpäin, mutta vallitsevassa tilanteessa ja rokotustahdin kiihtyessä kahdellakin viikolla saattaa olla iso merkitys. Olemme erittäin toiveikkaita, että kilpailun järjestäminen on mahdollista.

 

Koronatilanne ei kuitenkaan ole ainut huolenaiheemme. Tapahtuman toteutumisen kannalta kaikkein tärkeintä on, että tapahtumaan osallistuu juoksijoita. Toistaiseksi ilmoittautuneita on kovin vähän, ja ihan näin pienelle joukolle tapahtumaa ei kannata järjestää. Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan noin 15-20 talkoolaisen pitkä työpanos, ja ihan ehdottomana miniminä voidaan pitää, että juoksijoita olisi enemmän kuin talkoolaisia.

 

Meillä on erittäin hyvät edellytykset järjestää tapahtuma turvallisesti, sillä tapahtuma on sopivan pieni. Pitkällä reitillä ei ole minkäänlaista ruuhkaa juoksun aikana, ja kilpailutoimistonkin pystymme järjestämään väljään ulkotilaan. Ainut juoksijoille tarpeellinen sisätila on pukuhuone, ja senkin suhteen toki suosittelemme vaikkapa omassa autossa pukeutumista, jos mahdollista. 

 

Nyt siis kannattaa ilmoittautua!

 

https://endurance.fi/suomi-juoksu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 21.3.2021 at 20.30, M.BoneS kirjoitti:

Ainut juoksijoille tarpeellinen sisätila on pukuhuone, ja senkin suhteen toki suosittelemme vaikkapa omassa autossa pukeutumista, jos mahdollista. 

 

Aivan hyvin voi jättää pois - jos kerran ainoa sisätila, niin pienellä vaivalla tapahtumasta tulee 99% -> 100% turvallinen?

 

Jos ei onnistu pukeutuminen omassa autossa, niin vetää reitin sitten vaikka kommandona 🙂

Link to comment
Share on other sites

11 tuntia sitten, firestarter kirjoitti:

Kuinka haastava tuo reitti oikein on?

 

On se maantiekilpailuksi suhteellisen haastava, mutta ei mahdoton. 

 

Täysin tasaiseen 100 km maantiereitiin (esim. Winschoten) verrattuna arvioisin reitin - juoksijan kunnosta riippuen - ehkä  noin 15-30 min hitaammaksi. Toki v. 2019 muutama juoksija paransi tuolla 100 km ennätystään, esim. miesten ja naisten voittajat tekivät omat ennätysnoteerauksensa.

 

Kierroksen kokonaisnousuksi plotaroute.com tarjoaa noin 1200 m, mutta muistaakseni juoksijoiden mittarit näyttivät keskimäärin hieman vähemmän.

 

Reittiprofiili ja dataa:

 

image.thumb.png.14f2df6b64ec45bdca14e84d73b34849.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ilmoittautuminen on edelleen auki, ja järjestelyt etenee. Forssan Suvi-Ilta osoitti taas, että valitettavasti mistään ei olla tällä hetkellä varma. Meidän luottamus Suomi-Juoksun toteutumiseen on kuitenkin korkealla. Jatketaan eteenpäin, ja juostaan jos ei kielletä.

 

Talkoisiin myös kaivattaisiin vielä muutamaa henkilöä, ja ilmoittautua voi täältä https://endurance.fi/suomi-juoksu-12-13-6-2021-talkoot/ . Ei siis tarvitse olla seuran jäsen talkoisiin, vaan apuun voi tulla jos Suomi-Juoksun perinteen vaaliminen kiinnostaa. Onhan siinä toki melko historiallinen jalkapallo-ottelukin illalla, mutta esimerkiksi loppupään huoltopisteille ehtii hyvin jalkapallon jälkeenkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy