Jump to content
Juoksufoorumi.fiMM-hiihdot 2021

Arvostele ketju:


Recommended Posts

28 minuuttia sitten, hatapa kirjoitti:

Ei jaksanut Ilkka enää kunnon loppukiriä ottaa, kun minuutin takamatkalta tuli. Mutta hopee ei oo häpee näissä kisoissa.

Sepä ois ollu ihan se ja sama. Ei oo mitään palaa Riiberiä vastaan ellei pääse edeltä lähtemään ja hiihdättämään jo alkumatkasta lähtien. Enkä oo varma pärjäiskö sittenkään, on sen verran kova ukko tuo Riiberi! Mutta siitä samaa mieltä, että tuohan oli se maksimi mikä oli mäen jälkeen otettavissa eli erinomainen suoritus ja todellakin ansaittu kovan vuosien työn tulos.

Link to post
Share on other sites
19 tuntia sitten, perttu kirjoitti:

Hmm aikamoinen tuo Karlssonin ja Johaugin kolari. Selostaja juuri sanoi että ruotsalaiset nuoret hiihtävät aina rohkeasti. Siinä jo katselin että ihan hullunrohkeasti ängettiin kolme rinnalla mutkaan tilanteessa jossa olisi voinut ihan rauhassa hiihtää laskua. Niinhän siinä sitten kävikin että toistensa suksille menivät.

Viime MM-kisoista jäi mieleen, miten Karlsson ylämäissä kopsutteli muiden kannoille kankean näköisellä perinteisen tyylillään. Ja epäilemättä myös tasamaalla.

 

 

Link to post
Share on other sites

Jep, upeasti Rise ja Joni vetivät!

Aika paljon tapahtumia ja kompurointeja näissä parisprinteissä.

Ja niinhän siinä kävi taas kerran, että miesten mitalijoukkueet tulivat ensimmäisestä karsintaerästä, josta pidempi palautumisaika finaaliin, jossa B-erän Italian ja Ranskan sprintteritykit olivat yllättävän pehmeitä poikia.

 

Suomella oikeastaan enää kaksi mitalisaumaa, mutta vain onnistuessaan: torstain yhdistetty ja perjantain miesten viesti. Sunnuntain 50km Bolsun ja norjalaisten heiniä.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy