Jump to content
Juoksufoorumi.fiKe 10.2.

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Nonii, eilisestä iloisesta ja onnistuneesta polkujuoksulenkistä innostuneena juoksin tänään saman lenkin, mutta lopputulos ei ollut ihan niin hyvä. Kapeasti aurattu fillaripolku oli tuiskuttanut lunta täyteen ja oli nyt erittäin kapea ja hankala edettävä. Kaiken lisäksi metsässä risteili niin paljon muitakin polkuja ja jälkiä, että taisin jopa eksyä hetkeksi reitiltä. 10,6 km tuli matkaksi ja aikaa vierähti 1 h 10 min.

Vähän liian kova pakkanenkin (-22) oli makuuni tänään. Aurinko paistoi ja sai juosta aurinkolasit silmillä, se tietenkin vähän antoi lisävirtaa. Itse juoksu kulki hyvin, mutta mikään ei ole ahdistavampaa kuin juosta hieman liian kapealla suppupolulla. 

Link to post
Share on other sites

Tunti eli 50 min kävely + 10 min juoksu. -13 °C. Merkillinen päivä, hengitys sekä lihaksisto oli jotenkin todella hyvät. Syke ei kuitenkaan niin kamalasti poikennut tavallisesta suhteessa vauhtiin, alussa katsoin että miten voi pumppu lyödä jo näin kovasti vaikka tuntuu että nenähengityjsellä lähti liikkeelle, sitten kun kilsa-ajatkin olivat sykkeiden mukaisia niin huomasi että keuhkot vain toimii ja lihaksistossa on jotenkin tosi terävä olo vs vaikka eilinen päivä. Kyllä tämä aina jaksaa yllättää miten tuntumassa voi olla eroa perättäisinä päivinä. Eilen kyllä palautuminen pitkästä oli varmasti jollain tapaa vielä vähän vajaa, tuntuu että kun pidensin sen pakkasilla 2,5 tuntiin ja aloin juosta osin niin se on vienyt sen 0,5-1 pv pidempään ennenkuin sitä seuraa ns. pöljä päivä.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy