Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

Alistair Brownleellä näkyy olevan haave alittaa 7 h Ironman matkalla. Jippona normaaleiden IM -kisojen sääntöjen kiertäminen < 2h maratonyritysten tapaan:

 

https://www.220triathlon.com/news/alistair-brownlee-to-attempt-sub-7hr-ironman/

 

Uintiin ja erityisesti pyöräilyyn on sääntöjen venytykset jo suunniteltuna, mutta maratonkin pitäisi juosta vielä lopuksi alle 2:30. Kova on kyllä Alistair myös pidemmillä matkoilla. Saapa nähdä miten tämä projekti etenee vai eteneekö ollenkaan.

 

Ei taida kuitenkaan saada sellaista medianäkyvyyttä kuin nuo sub 2h maratonjuoksut.

Link to post
Share on other sites

MIelestäni hirveätä hevonulostetta moinen. Keskittyisi vaikka siihen, ettei joka toinen kerta tulisi pitkällä matkalla ihan oikeassa kisassa "pohjekramppia". Siis Alistair. Etenkin pro-tasolla IM on kuitenkin kilpailu, jossa etsitään ensimmäistä maaliviivan ylittäjää, kokonaisaika on sitten sen summa, mitä kisassa sattuu tapahtumaan. Ja lisäksi säällä ja reitillä merkittävä vaikutus aikaan. Tuollainen peesihyödyn havittelu myös kovin arveluttavaa, kun nimenomaan syystäkin peesaaminen on kielletty TT-pyörällä. Enkä usko, että ajaisi maantiepyörällä! 

 

Mutta eihän siinä, jokaisellahan on oikeus tehdä ihan mitä huvittaa ja jos vieläpä saa sponsorit mukaan, niin joku vielä maksaakin tuosta. Eli eikun onnea yritykseen!

Link to post
Share on other sites

Mainostempultahan tuo kuulostaa ja sellaisiahan nuo < 2h maratonitkin lopulta olivat. Tässä vain tuo aikatavoite on epämääräisempi kuin maratonissa, jossa tuosta 2h ajan alituksesta puhuttiin jo jonkun aikaa ennen yritystä. Maailman huiput pääsivät jo normi kisoissa kellon mukaan aika lähelle, mutta ne viimeiset minuutit ovat todella kovia. Tässä aikaparannus olisi iso ja sääntöjen kierto aika epämääräistä. Onhan polkupyörälläkin ajettu noin 300 km/h, tosin hieman peesiapua hyödyntäen.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy